Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Defne Joy Foster Öldü....

Defne Joy Foster Öldü....
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Defne Joy Foster Öldü defne joy foster öldümü defne joy foster ölümü öldü neden öldü öldümü Arkadaşlar bu sabah şok bir haberle gözlerimi açtımHaber ne değin dürüst bilmiyorum ama sizlere haberi olduğu gibi uymak istiyorumDefne Joy Foster Evinde ölü bulunduğuna dair bir haber varUmarım bu haber sadece bir söylentiden ibaret kalır gerçeğe dönüşmez bunu aslında diliyorumFazla sempatik hayat dolu ve çiçeği burnunda bir anne olan Defne değil böyle danstaki performansıylada alkış topluyorduDefne Joy Foster'ın ölüm haberiyle ilgili çıkan haberi tıpkı sizlere aktarıyorum 1548653953 1548653953 defnejoyfosteroldu5c4e9587274c1defnejoyfosteroldu5c4e9587274c1 defnejoyfosteroldu5c4e9587274c1 1548653953 1548653953 defnejoyfosteroldu5c4e958730227defnejoyfosteroldu5c4e958730227 defnejoyfosteroldu5c4e958730227 Son olarak Yok Böyle Bir Dansadlı programda yarışmacı olan ünlü spikerDJ Defne Joy Foster, İstanbul Caddebostan'daki evinde ölü bulundu HaberTürk'ün haberine kadar, Foster'ın vefat nedeni araştırılıyor Annesi Türk, babası Amerikan olan Defne Joy Foster, üç yıl önce evlenmiş ve bir oğlu olmuştu başlangıçta Kral TV DJ'yi olarak ekran başına geçen Foster, sonradan çeşitli kanallarda müzik programı sunuculuğu ile dizi oyunculuğu yapmıştı Geçen hafta Kıvırcık Ali Bu haftada Defne öldü, Allah üzüntülü ailesine sabırlar versin aslında de koşul güç bu arada meşhur paylaşım sitesi Twiter de defne için sanatçaların yazdıkları aynen şöyle arkadaşlarım DEFNENİN ÖLÜMÜYLE ŞOK OLAN SANATÇILARIN FEDYADI ŞU YÖNDEYDİ ! ARMAĞAN ÇAĞLAYAN: Birisi şaka desin lütfen!!!! BETÜL DEMİR: Inanmak istemiyor insan, allah sevenlerine dayanma, Defne'ye de rahmet eylesin EBRU ŞALLI: Kalbi yüreği fazla güzeldiToprağı bol olsun, hala inanamıyorum şaşkınımdefnejoyfosteroldu5c4e95878701calt :( Frown :( id ECE ERKEN:Ne kadar acıbu genç yaşta ölümlerAllah ailesine tahammül versinyaşam ne dek kolay aslındayaşıyorsun pat diye gidiyorsun ELİF GÜVENDİK: Offffff tüylerim diken diken moralim sıfır dünya tatlısı bir oğul,eşi ,ailesi Allah sabırlar versin fazla zorlama çokkk GİZEM ÖZDİLLİ: Fazla üzüldüm fazla bu nasıl bir felek genç anne LEVENT ÜZÜMCÜ: Sanırım beyaz camdakiler fiilen hiç ölmeyecekmiş gibi geliyor insana O enerjiyi toprak nasıl hazmedecek bilemiyorum MESUT YAR: Günaydın(!) Defne Joy ölmüş Hakikaten üzüldüm Sıkı bir arkadaş, zararsız bir insandı Nur içinde yatsın NEDİM SABAN: Hani sabahlar neşelendirici başlayacaktı? Bu bir şaka olmalı! PETEK DİNÇÖZ: 33 yaşında etrafına neşe saç lahza Defne'nin vefat haberine inanamıyorum Çok üzüldüm RAHŞAN GÜLŞAN: Acun'un da en minik bir bilgisi değil neden olduğuna dair O aralıksız bebeği bir yaşındaydıdeyip duruyor kontrolsüzce REYHAN KARACA: Bebeciği vardı,dünya güzeli bir annesi vardıAllah anacığına katlanma versinçok severdim fazla özeldi benim için fazla YUNUS GÜNCE: Defne Joy depremi Ölmüş Fazlane diyimsarsıldım Anlamsız bakıyorum şu anBom boş! DERYA BAYKAL: Ayyy Defne yaktın bizi Defne Çok üzüldüm çokkkk Şaka olsun lütfen ECE VAHAPOĞLU: Defne Jos Foster'in ölüm haberini şu anda okudum; şaşırma içindeyim Allah rahmet eylesin; toprağı bol olsun kelimeler de eksik  

858,489Konular
981,519Mesajlar
29,655Kullanıcılar
yusuf2149Son üye
Üst Alt