Defne Joy Foster’ın Kocası İlker Yasin Solmaz Röportajı ilker yasin solmaz yasin solmaz Geçtiğimiz günlerde vefat ederek çevresini ve hayranlarını şok eden Defne Joy Foster'ın eşi ilk kez konuştuBirçok kişinin yaptığı olumlu negatif eleştirilere aldırmayan ve halen kalbi kırık olduğunu bildiğimiz İlker Yasin Solmaz röportajını sizlerle paylaşıyorum Ölümüyle tüm Türkiye’yi sarsan Defne Joy Foster’ın kocası İlker Yasin Solmaz öncelikle konuştu 1548654692 1548654692 defnejoyfosterinkocasiilkeryasinsolmazroportaji5c4e986a62fc4defnejoyfosterinkocasiilkeryasinsolmazroportaji5c4e986a62fc4 defnejoyfosterinkocasiilkeryasinsolmazroportaji5c4e986a62fc4 Defne Joy Foster'ın ardındaki cümbür cemaat konuştu Bir tek o sustu Pek şeyler yazıldı çizildi ama en sonunda o da patladı Defne Joy Foster'ın eşi İlker Yasin Solmaz, Vatan Gazetesi'nden Gülşen Yüksel ve Açlık Ülkü'nün sorularını yanıtladı: Bugün (Dün) Sevgililer Günü Bir planınız var mıydı? Bugün (dün) sabahtan erkenden kalkıp ondan habersiz sürpriz yapacaktım Onu defalarca şaşırtmışımdır ama bu defa daha çok şaşırtacaktım Ona sürprizimi yeniden yapacağım Çünkü o benim için ölmedi Onu unutamam ki, silemem ki Ben de onun mirası var, Can Kılıç'ım var Can Kılıç nasıl? O mükemmel, keyfi uygun Etrafında bir sürü çocuk var, onlarla oynuyor Pedagogolarla konuştuk zaten 3 yaş altı çocuklar hiçbir şey hatırlamazmış 5 yaş altı ise flu hatırmış Can Kılıç daha bebek Anne sütten bile 2,5 ay önce kesilmişti Oğlunuza annesinin ölümünü nasıl anlatacaksınız? İmanlı bir insan düzenin ne şekilde yürüdüğünü bildiği için anlayacaktır Ölümün bir sırası değil, yaşı yok Can Kılıç da iman sahibi bir çocuk olursa bunu kendi içinde çözecektir Zamanı gelince onu karşıma alıp konuşacağım ölümü anlatacağım Bak oğlum millet zamanı gelince ölürler Annenin de zamanı geldi ve öldüdiyeceğim Ben bunu dürüst anlatırsam o da Allah zamanı geldi annemi aldıdiyecek Ben içten bir evlat yetiştireceğim, bundan şüphem yok Defne'nin ölü bulunduğu geceyle ilgili ihanet iması yapıldı Defne'yi gözümle görsem inanmam, karıma o kadar çok güvenirim anlayacağınız Karımın namusuyla ilgili gramı bırakın zerre her birine değin şüphem değil Defne kendini yaşayan doğal bir kızdı, neyse oydu O eve de ne şekilde, nasıl gittiğini sonuçta kimse bilmiyor Kesinlikle böylece, kimse bir şey bilmiyor Ama ben karımı iyi tanıyorum ve biliyorum Ben kamera arkasında çalışan bir insanım, Defne de önünde O daha popülerdi İkimizin de hiçbir süre magazinel bir olayı olmadı 5 takvim ilişkimiz süresince işlerimizin olduğu vakitler hariç daima dip dibe olduk, birbirimize fazla düşkündük 10 dakika gücenmiş kalamazdık Size o gün arkadaşlarıyla eğlenceye gideceğini mesajla mı söylemişti? Hayır telefonda konuştuk Zaten o gün akşama kadar beraberdik Ben onu bıraktım Cilt bakımına gitti, ondan sonradan da bunlar oldu Daha Sonra sizi polisler aradı ve eşinizin öldüğünü söyledi Sabahleyin bakıcının çığlığıyla uyandım, haberlerden gördüm Polisi arayıp sordum Içten mu değil mi?diye O anı anlatacak kelime bulamıyorum O anı anlatamamki, ancak bunu yaşayan bilir Bazı köşe yazarları O an kimse Defne'nin kocasının yerinde olmak istemez Düşünsenize karınız hiç tanımadığınız bir bekar erkeğin evinde ölü bulundudiye bile yazdı id Pek bir durumda hiçbir şey umurumda yok Ben oraya karım fiilen öldü mü ölmedi mi diye gittim Bekar erkeğin evinde ölü bulunmuş bunların hiçbiri umrumda değil Çünkü ben karımı biliyorum Ona ardına kadar güveniyorum Kerem Altan'ın Aramızda hissi bir yakınlaşma oldusözü sizi ne dek etkiledi? O ifadede ne yazarsa yazsın benim için hiç önemi değil Hiçbir şey bana reel gelmiyor Defnem beni biliyor, o bana yeterYanınızda genç bir kadınla bir kulüpten çıkarken görüntülenmeniz 'çapkınlık' olarak yansıtıldı Orası 'Mektup Bar' denilen bir türkü evi Oraya kurulduğundan beri giderim, herkesle aile gibiyim Türkü dinlemek için gittim ama dinleyemedim 1,5 saat dışarıya sigara içtim, yarım saat içeride durabildim Oraya daima aileler kazanç O yanımdakiler de 1015 yıldır tanıdığım abla dediğim Gönül ablam Yanımdaki de onun kızı Defalarca birlikte çıktık, taksiye yürüyorduk Daha karımı kaybedeli 12 gün oldu ve böyle bir yakıştırmalar yapılıyor Üzüldüm lakin kendimden fazla yanımdaki Gönül ablaya ve kızına üzüldüm Onların diğer bir hayatı var Bu haberleri yapanları Allah'a havale ediyorum bundan başka içki aldığımı yazmışlar İçeride yalnızca bir kadeh su içtim Keşke bir alkol ölçer olsaydı da sudan diğer bir şey içmediğim ortaya çıksaydı Fakat kimseye bir şey kanıt etmek zorunda değilim Beni Defnem biliyor ya o yeter Hatta sizin bu görüntünüzle ilgili internet yorumlarında 'Kocası Defne'nin intikamını alıyordiye yazdılar İnsanların bu değin vicdansız olmalarına bilip bilmeden yazmalarına üzülüyorum Tabiri caiz ise bu insanların yatacak yeri değil Defne'yi mezarında gizli uyutmuyorlar 1 haftadır çektiğimizi haberdar olan biliyor İlla acıyı kameralar önünde mi yaşamalıyız İlla maymunluk mu yapmamız gerekiyor insanları inandırmak için Hıncal Uluç'a dava açmayacak değin eşek değiliz Eşinizle ilgili Su testisi su yolunda kırıldıyorumu yapıldı Bir insan nasıl olur da hiç tanımadığı, bir merhabasının bile olmadığı insan için Su testisi su yolunda kırılırtarzında cümleler kullanabilir Bunun hesabını bana hak önünde verecek Bir şey yapmayacak dek eşek değiliz En cahil halk müziği bile bunu yapar Defne'ye en son ne zaman seni seviyorum demiştiniz? Bu sözü her sabah söylerim O sabah da söylemiştim 12 gündür üzerinde yeşil parka montunuz var Özel bir anısı mı var? Evet o bana Defne'nin hediyesi, bana fazla yakıştırmıştı, fazla seviyordu O montla kendimi iyi hissediyorum Sabahtan