Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Defne Samyeli şoförsüz dışarı adım dahi atmıyor! Ehliyeti kaptırınca...

Defne Samyeli şoförsüz dışarı adım dahi atmıyor! Ehliyeti kaptırınca...
0
50

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
alkollu_bir_sekilde_arac_kullanan_defne_samyeli_ehliyetini_kaptirdi_1634281078_0926.jpg

Geçtiğimiz ay alkollü bir şekilde araç kullanan Defne Samyeli'nin ehliyetine el konulmuştu. Önceki gün Sarıyer'de objektiflere yansıyan ünlü ismin şoförle gezdiği dikkat çekti.

Geçen ay Kuruçeşme'de sahne programının ardından alkollü bir şekilde araç kullanan Defne Samyeli, Şişli'de polis çevirmesine yakalanınca hem para cezasına çarptırılmış hem de 6 aylığına ehliyetine el konulmuştu. 

ZSrSF_1637047336_2409.jpg

Önceki gün Sarıyer'de bir balıkçıdan çıkarken görüntülenen Samyeli'nin şoförsüz dışarı adım bile atmadığı gözlerden kaçmadı. Görüntülenmemek için şoförden aracı mekanın kapısına kadar yanaştırmasını isteyen ünlü isim, gazetecilerin sorularını cevaplamadan hızla uzaklaştı.

bfKKa_1637047293_2377.jpg

NE OLMUŞTU?

Ünlü sunucu ve şarkıcı Defne Samyeli, korona virüse yakalanmasının ardından bir süre sahnelere ara vermişti. Karantina sürecinin bitmesiyle Kuruçeşme'de bir mekanda sahne almaya başlayan ünlü isim, geçtiğimiz günlerde mekan çıkışı alkollü bir şekilde araç kullandı. 

KMdAj_1634280975_1667.jpg

Alkollü bir şekilde direksiyon başına geçen Samyeli, trafikte polis kontrolüne yakalandı. Alkolmetreye üfleyen 49 yaşındaki ünlü ismin, yasal sınırın üzerinde alkollü olduğu anlaşıldı. Bunun üzerine Samyeli'nin ehliyetine 6 ay el konuldu ve 1339 TL para cezası kesildi. 

Kziwo_1634281015_9983.jpg

858,509Konular
980,836Mesajlar
30,685Kullanıcılar
CaniSon üye
Üst Alt