iltasyazilim
FD Üye
Defne yapraklı ve biberiye taçlı antrikot tarifi için malzemeler
Malzemeler
4 parça kalın dilimlenmiş antrikot
4 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Taze defneyaprağı
Taze biberiye
Servis için
Elma dilim patates
Ayçiçeği yağı
Defne yapraklı ve biberiye taçlı antrikot hazırlanışı
Lezzet Davet sofralarınız için harika tarifler sunuyor Etleri tavaya dizip üzerlerine zeytinyağı gezdirin Önce yüksek ateşte daha sonra kısık ateşte hafif kızarıncaya kadar pişirin Üzerine tuz ve karabiber serpiştirin
Defneyapraklarını ve biberiyeyi etlerin etrafına dizip fırın ipi ile bağlayın ve tekrar tavada yüksek ateşte birkaç dakika pişirin Servis tabağına alın Kızarmış elma dilim patates ile servis yapın
Malzemeler
4 parça kalın dilimlenmiş antrikot
4 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Taze defneyaprağı
Taze biberiye
Servis için
Elma dilim patates
Ayçiçeği yağı
Defne yapraklı ve biberiye taçlı antrikot hazırlanışı
Lezzet Davet sofralarınız için harika tarifler sunuyor Etleri tavaya dizip üzerlerine zeytinyağı gezdirin Önce yüksek ateşte daha sonra kısık ateşte hafif kızarıncaya kadar pişirin Üzerine tuz ve karabiber serpiştirin
Defneyapraklarını ve biberiyeyi etlerin etrafına dizip fırın ipi ile bağlayın ve tekrar tavada yüksek ateşte birkaç dakika pişirin Servis tabağına alın Kızarmış elma dilim patates ile servis yapın