Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Defne'ye kocasının son vedası!!

Defne'ye kocasının son vedası!!
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Defne'ye kocasının son vedası!! merve terim kaç yaşında merve terim kaç doğumlu 'Gözün arkada kalmasın, Can Kılıç aslanlar gibi büyüyecek' 1548653969 1548653969 defneyekocasininsonvedasi5c4e959851337defneyekocasininsonvedasi5c4e959851337 defneyekocasininsonvedasi5c4e959851337 Aslında fazla ani bi ölüm ve önemli anlamda herkes üzüldüHerkesin evinin bi köşesindeydi DEFNE JOYFOSTERO cana yakın harektleri,hayata bağlılığıDans yarışmasında bi röportajını hatırlıyorum,hayatı hesapsız yaşıyorum demiştiAslında hesapsız yaşadı Defne!!Hesap yapmış olsaydı erkenden gitmezdi olur ya ardında dünyalar güzeli oğlunu bırakarakHayat bu ya,vakti geldiğinde ne defneler gidicek,ne çocuklar üzgün Annemdiye haykırıcak annesinin ardındanHepimiz birilerini kaybettik hayatımızdaMesela benim canım babam gitti daha dün gibiDefne'nin haberinden çenem düştü benim kusuruma bakmayın emiNeyse vurgulamak istediğim şu ancak;bişeylerin kıymetini kaybettikten daha sonra anlamayalım,gittikten daha sonra bilinmesin sevdiklerimizin kıymetiÇünkü hiç bir anlamı değil gidinceMekanın cennet,Ruhun Şad olsun DEFNE!! GÜLE GÜLE Defne'nin tabutuna annesinin göğsünde taşıyarak getirdiği kırmızı renkli, çiçekli bir yazma örtüldü Mezara da Foster'ın küçük oğlu Can'ın oyuncak arabası konuldu Foster'ın eşi İlker Yasin Solmaz'ı bir lahza olsun yalnız bırakmayan yakın dostu, oyuncu Arda Esen yaşadıklarını Milliyet'e anlattı Solmaz'ın çok kızgın olduğu yönündeki iddiaları yalanlayan Esen, Yasin eşine karşı en küçük bir öfke duymuyor Morgda onunla vedalaşma anını ölene dek unutamam Eşiyle muhteşem bir aşkla vedalaştı Eşine sarılıp 'Gözün arkada kalmasın, Can Kılıç aslanlar gibi büyüyecek' dedi Yasin eşinin ölümüne neden olan biri varsa da gerekli hukuk savaşını vereceğini söylüyordiye konuştu Adli tıp ön raporu dün belirli ve Defne Joy Foster'ın kanında uyuşturucu madde bulunmadığı belirtilmişti Hem raporda Defne Joy Foster'ın, aracısız nefes darlığı şüphesiyle hayatını kaybettiği belirtildi Raporda, Foster'in vücudunda herhangi bir darp izine rastlanmadığı da yer aldı 1548653969 1548653969 defneyekocasininsonvedasi5c4e95985cef0defneyekocasininsonvedasi5c4e95985cef0 defneyekocasininsonvedasi5c4e95985cef0 Ne hoş bir kare imiş yok mi  

858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt