Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

değerverme....

değerverme....
0
116

Similar threads

arkadaşlar bir kıza ona bedel verdiğimi nasıl hissettirebilirim? yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Birkaç gün öncesine değin daha aşağı sınıflar albenili geliyorduDaha sonra olgun olmadıklarından nedeniyle yaşıtlrımla ilgilenmeye başladımEn azından daha olgunlarNeyse olaya geçeyim Yaklaşık 2 aydır dersaneye gidiyorumÖn sırada oturan bir kız varKokusu falan fazla güzel Ilk dersaneye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
Arkadaşlar Bi Kıza telden Açıldım , sevgili Düşünmüyorum dedi , bıktım bundan böyle bu konulardan falan filan dedi işte Lakin Ona Çok değerinde verdiğimi söyledim Bayağa Açık Konuştum Sırası Gelmişken Lise 1'im ve 14 Şubat Okulun birincil günü oluyor Hediye Alıp Almamakla Şüpheli Kaldım ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Arkadaşlar bundan 3 ay önce bir kıza açılmıştım fakat beni reddetti Sebebi eski sevgilisiyle yaşadıkları ve erkeklere güvenemediğini söyledi ama beni en yakın arkadaşı olarak gördüğünü söyledi ( tanışmamızın 1 haftasında ) çünkü en yakın 10 takvim dostlarına bile anlatamadıklarını bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
ben 17 yaşındayım lise 3 e gidiyordum bu sene herşey geçen sene 10sınıfa geçince başladı ben sosyopat biriyim ve derslerim iyidir kızlarla konuşamam milletin benim hakkımda ne düşündüğünü fazla önemserim neyse ben sınıfta ruh gibiyim sadece bana soru sorulunca cvp veriyorum ama erkek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,950Kullanıcılar
ivol.kanSon üye
Üst Alt