iltasyazilim
FD Üye
Değişik Lezzetiyle Menengiç Kahvesi Tarifi İçin Malzemeler
*Aktarlarda bulup alabileceğimiz*2 tatlı kaşığı menengiç kahvesi ( kişi başına 1 tatlı kaşığı ekleniyor sütün içine)
*2 büyük fincan süt
*2 tatlı kaşığı şeker
Değişik Lezzetiyle Menengiç Kahvesi Tarifi Yapılışı İyi aksamlar hanımlar
Daha önce böyle bir lezzeti denediniz mi tattınız mı bilmiyorum ama kesinlikle denemeniz gerektiğini düşünüyorum bende şu 3 aydır içiyorum eşim sayesinde tanıştım ama gerçekten daha önce içmedigime pişman oldum Tadı sütlü kahveyi andırıyor ama daha yumuşak ve lezzetli Öksürüğe iyi geliyor faydaları saymakla bitmez İnternetten bi okuyun derim
Kişi sayısına göre 1 er tatlı kaşığı ekliyoruz Ve Sütle içilmesi gerek Suyla denedım acı oluyor Tavsiye etmiyorum
Gelelim yapımına
Sütün içerisine menengici ve şekeri katalım 1 taşım kaynatalım Kaynadıktan sonra 1 dakika bekletelim Kahvemiz hazır Mutlaka denemelisiniz Afiyet olsun
*Aktarlarda bulup alabileceğimiz*2 tatlı kaşığı menengiç kahvesi ( kişi başına 1 tatlı kaşığı ekleniyor sütün içine)
*2 büyük fincan süt
*2 tatlı kaşığı şeker
Değişik Lezzetiyle Menengiç Kahvesi Tarifi Yapılışı İyi aksamlar hanımlar
Kişi sayısına göre 1 er tatlı kaşığı ekliyoruz Ve Sütle içilmesi gerek Suyla denedım acı oluyor Tavsiye etmiyorum
Gelelim yapımına
Sütün içerisine menengici ve şekeri katalım 1 taşım kaynatalım Kaynadıktan sonra 1 dakika bekletelim Kahvemiz hazır Mutlaka denemelisiniz Afiyet olsun