Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Değişik Mesajlar

Değişik Mesajlar
0
89

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Değişik Mesajlar
Değişik Mesajlar Kısa

Damarlarımda Kan Gozlerimde Hayatsın, Bende Can Bedenimde Anlamsın

Sevmek 2 Kişinin Birbirinden Saklanması, Aşk ise Saklanmamasıdır

Bırakma Gozlerimi haydi Tut Ellerimi, Sensiz Bırakma bedenimi Seviyorum Seni Aşkım Ebedi

Olumsuz Hayat Sadece Cizgi Fimlerde Olur

Belkide yoksun diye, bu kadar varsın; icimdesin

O beni, ben de onu bekliyordum Ve hic konuşmadan bir gun daha sona eriyordu

Mini etek, mini beyinleri tahrik eder

Sakın bir toplulukta oğut vermeye kalkma (ARAP ATASOZU)

Akıllı erkeği arkasından, kadını da yuzune karşı ov (GAL ATASOZU)

Hicbir zaman kimseye savaşa gitmeyi ya da evlenmeyi oğutleme (İSPANYOL ATASOZU)

Ozlerim Kokunu Gecemin Kor Karanlığında, Vurulmuşum Saf Temiz Bakışlarına, Ben Seni Sevdim Seni Ezberledim Bebeğim

İnsanlar Hata Yaptıkca Tecrube Kazanır, Her Tecrube Bir Hatayla Oluşur

Şarap Sadece Colde Kalanlara mı Mahsustur?

Sevgi Susuzluğu Cekenler de aşk denilen bir serap Goremezlermi?

Sevgi Aşkın Gecmişidir

Ona aşık Olduğunda Kimseye Soyleme, Onlarda aşık Olabilir

alıntı

Similar threads

Öbür Sözler Mesajlar 2019 Öbür Mesajlar Öbür Mesajlar Kısa öbür sözler 2019 Tam kapak olacak, insanı can evinden vuracak, kimi süre üzecek, kimi süre sevindirecek birbirinden değişik sözlerle karşınızdayız meleklerdegisiksozlermesajlar20195c5578ec33276alt Seçin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Kısa Değişik Sozler *Değişik Mesajlar *Para Konuşur Aşk Biter, Para Biter Aşk Konuşur *Para, Aşdan Daha KudretLidir *Pişmiş Aşka Su Katılmaz Yavaş Yavaş Tırmandım Aşkın Merenlerini Cunki Asansor Yoktur kalbimde *Cinsellik iki bedeni Birleştirir, Aşk ise 2 ruhu birleştirir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Kısa Öbür Sözler Kısa Öbür Sözler *Öbür Mesajlar Merhaba SEvgili Melek'ler bu yazımızda bizden değişik sözler isteyen bütün misafirlerimiz ve üyelerimiz için kısa değişik laf ve mesajları paylaşıyoruz 1549103603 1549103603...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Kırıcı Mesajlar kısa Kırıcı Mesajlar facebook uyuz oluyorum soylediğin anlamsız sozlerine! senin gibi anlamsız hepsi!!! Bir czgi bile olamıyorsun hayatımda Ancak Nokta Olucasın Bunu Unutma! Hep Sevenler Suclu Oluyorsa Bu Hayatta Sevmeyiz Acı Cektiririz Bizde Senn Gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Sevgilime En Guzel Mesajlar kısa Sevgilime En Guzel Mesajlar facebook Ne dunden daha az Ne yarından daha cok Seni bugunde, Dun olduğu gibi Yarın olacağı gibi Coooooooooooooooook seviyorum in sacları salkım salkım, havada dondurmadan kaleler ve her yerde kuştuyu vadiler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
858,466Konular
981,162Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt