öbür mesajlar değişik mesajlar öbür smsler cuma mesajları Pirensiplerim Yoktur Ama Seviyesiz degil´ìm! Kinci Degilim Lakin Unutmam! Sefkat gösteririm Fakat şımartmam! Kendimle Celişebilirim Ama Kafama Takmam! Ciddiye alırım Fakat kapılmam ! Dalga gecerim Ama Kırmam! Rahatlık veririm fakat Laf vermem! Sahip olurum fakat ayit olmam ! Kendimden yoruldum Surekli maske takmaktan Icim Kan aglarken Insanlara gulmekten yoruldum Cok sinirliyken bile Sakin olma zorunlulugundan yoruldum Hickirarak aglamak isterken Gozyaslarimi icime akitmaktan Delice severken icimden daglara denizlere Hoyratca esen ruzgara topraga kuslara Seviyorum diye haykirmak isterken Susmaktan yoruldum bırak hayatın hangi burgacında dalgalanıyorsa; kalbin dalgalansın, bir kelebeğin ömrü değin da olsa ömrün bir sarmaşık tutkusuyla sarıl yaşama hangi uçurumun kıyısında olursan ol, her zaman heybende azıcık umut, yedeğinde sevgi kırıntıları bulunsun (alıntı)
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.