Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Değişik Sozler

Değişik Sozler
0
79

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Kısa Değişik Sozler

*Değişik Mesajlar

*Para Konuşur Aşk Biter, Para Biter Aşk Konuşur

*Para, Aşdan Daha KudretLidir

*Pişmiş Aşka Su Katılmaz

Yavaş Yavaş Tırmandım Aşkın Merenlerini Cunki Asansor Yoktur kalbimde

*Cinsellik iki bedeni Birleştirir, Aşk ise 2 ruhu birleştirir

*Seversin, Kavuşamazsan Aşk Olur

*Karşılıksız Aşk Bir ceşit Kendin Pişir Kendin Yedir

*Kimse Aşkın Zirvesine Elleri Cebinde iken ULaşamaz

*Krallar Yonetim Kuralları Koyar, Aşkı Bozan Kurallar Koyamaz

*Kumarda Kazanan Aşkda kaybedeceğini Bilen kadınlar, Neden Kumarda Kazanan Erkeğe Kene Gibi yapışırlar?

*Ya Aşk Olur Yada Hırgur

*Unutma ki Aşkın oLayları Değil, Kişileri Tarih Olur

*3 Gram Proteine Sattın Aşkımızı Bari O kasapla Mutlumusun?

*Sevmek 2 Kişinin Birbirinden Saklanması, Aşk ise Saklanmamasıdır

*Şarap Sadece Colde kalanlaramı Mahsustur?

*Sevgi Susuzluğu Cekenler de aşk denilen bir serap Goremezlermi?

*Sevgi Aşkın Gecmişidir

*Ona aşık Olduğunda Kimseye Soyleme, Onlarda aşık Olabilir

Similar threads

Kısa Öbür Sözler Kısa Öbür Sözler *Öbür Mesajlar Merhaba SEvgili Melek'ler bu yazımızda bizden değişik sözler isteyen bütün misafirlerimiz ve üyelerimiz için kısa değişik laf ve mesajları paylaşıyoruz 1549103603 1549103603...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Değişik Sozler 2019 2019 Farklı sozler, değişik mesajlar İnsanları neden olduruyorsunuz? Biraz bekleyin zaten olecekler Ben beni anlamamışım ki, seni anlamasam ne olur Ona aşık Olduğunda Kimseye Soyleme, Onlar da aşık Olabilir 'Uzerine titriyorum' deme boşuna, Yureğim kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Değişik Mesajlar Değişik Mesajlar Kısa Damarlarımda Kan Gozlerimde Hayatsın, Bende Can Bedenimde Anlamsın Sevmek 2 Kişinin Birbirinden Saklanması, Aşk ise Saklanmamasıdır Bırakma Gozlerimi haydi Tut Ellerimi, Sensiz Bırakma bedenimi Seviyorum Seni Aşkım Ebedi Olumsuz Hayat Sadece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Değişik Sozler Guzel Sozler Değişik Kısa Sozler 2019 Senin icin denize atlarım ama bugun deniz tuttu yarın atlasam Olurmu? Şimdi Aşkın icin biLeklerimi kesicem oLurum Diye korkuyorum GuLme Komşuna oLursun muşmula Yavaş yerler Yaş, ustumdeki Saten Kumaş Yolları Giderek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Aşk İle İlgili ozlu Sozler Aşk Sozleri Ozlu Aşk oduna yanmayanın kalbi safi olmaz imiş ( Eşrefoğlu) Aşk, insana vakar, ağırbaşlık, hatta guzellik verir ( Bernard Show) Aşkı, aşktan başka bir şey sondurmez ( Mevlana) Aşk, iki iken bir olmak demektir ( Victor Hugo) Dostluk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,466Konular
981,165Mesajlar
29,535Kullanıcılar
tivizonSon üye
Üst Alt