Değme yarama,kanar 1549083193 1549083193 degmeyaramakanar5c55223e1ff78degmeyaramakanar5c55223e1ff78 http:img245imageshackusimg245218319pq2cc7gif Değme yarama,kanar Durduramazsın Akan kan,gözümden damlayan yaşla karışırken, Sessizce izliyorum dışardan bu içler acısı kavuşmayı Ne acayip!!!Ancak kavuşacak olan bizdik,onlar yok Unufak oldu yüreğim Ruhumda dolaşan sıkıntı yüreğime bulaştı,parçaladı,kanattı Söylesene,kan nasıl dursun bundan böyle damarlarımda? Gözlerimiyse hiç sorma Hançer saplandı onlara,akmasınlar mı? Yaramda alınyazın var,yaşımdaysa adınkirletme Gidişler yorar sevdiğim,sözler üzer ve anılarkirlenir Sen sen ol,sevdiğim ol,kirletme Ben akarım,kanarımdeğmem sana Değersem bulanır suyun,değersen kirlenir ruhum Düşme peşine anılarımın,ağır kazanç Yokluğunla perçinlenmiş günlerden elde kalan,yalnızca kahır Hele sitemleri,dilimin aşağıda kalan sözcükleri sakın aklıma getirme Yorulursun dinlerken,acırsın,sende kanarsın,kimbilir belki ağlarsın Yapmagelme hatıraların üstüne,kirletmeyeceğim seni işte! Son sözler,gidişler,yitirilişler kanatır sevdiğim Kir olur kalır,tenimde değdiğin Aşkın hası kan olur,akıtır göz dediğin Kandım,kanadım sana Lakin defalarca sevdim Yittim ola ki,lakin sevdim Gözden ıraktın ola ki,gönülden öte olmadın hiç İnatla,olmazı olur yapmaya tutundum Vuruldum,sustum,kan kustum Tekrar kandım,tekrar kanadım Lakin hep sevdim