Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Değmez Bu Hayat

Değmez Bu Hayat
0
144

Similar threads

Ağlama Değmez Hayat ruya gibi her hatıra her yaşantı bana ne bulduysa kaybetti gonul aşktan yana omur cicek kadar narin birgun kadar kısa ağlama değmez hayat bu gozyaşlarına ağlama değmez hayat bu gozyaşlarına her damla yaş oyuk oyuk iz bırakır kalbimde hayat şarap gibidir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Ruya gibi her hatıra her yaşantı bana Ruya gibi her hatıra her yaşantı bana Ne bulduysa kaybetti gonul aşktan yana Ne bulduysa kaybetti gonul aşktan yana Omur cicek kadar narin bir gun kadar kısa Ağlama değmez hayat bu gozyaşlarına Ağlama değmez hayat bu gozyaşlarına Her damla yaş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Bu hayat benimdi bu canımda benimdi bu zor dunyada eyvallah herşey bizimdi kurcalayıp durdum nasıl yoğurdum kendimi yine cicek gibi soldum at gitsin nefes al değmez kayalık gibi bu dunya Bu hayat benimdi bu canımda benimdi bu zor dunyada eyvallah herşey bizimdi kurcalayıp durdum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Sıcak Çikolata Tarifi İçin Malzemeler *1 5 su bardağı süt *200 ml sıvı krema *4 yemek kaşığı kakao *5 yemek kaşığı şeker Üzeri için: *Hindistan cevizi Sıcak Çikolata Tarifi Yapılışı En kolay tarif Dışardan paketini alıp yapmaya değmez Çocuklarınıza ev malzemeleriyle film ve dizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
İnsanca YaŞamak İNSANCA YAŞAMAK ÇOK MU ZORLAMA? Her dışarı çıkıp insanların içine karıştığımda, hayretler içinde kalıyorum Yarı kendimi kimliksiz, hayat belirtisi kayıp ruhların barındığı bir gezegene ışınlandım sanıyorum, inanın içim ürperiyor Bir istif pusulasız, feri sönmüş gözler, kanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt