Dekorasyonda Keşke ya da İyi fakat Dediklerimiz gümüşlük için süsleme eşyaları gümüşlük süs eşyaları Bayanlar,evlerimize aldığımız dekorasyon ürünlerinin kullanışlı olup olmadığı,satın almaya değip değmeyeceği konusunu tavsiyelerle burada konuşalım Mesela çok şık görünüp de elverişli olmayan ürünler varsa burada paylaşalım Deri koltuk ya da yatak başlığı alıp da pişman olan Temizliği çok zahmetli görünüp doğrusu hiç de böylece olmadığını gören Fazla gerekli olduğu zannedilen lakin doğrusu evde kalabalıktan başka bir işlevi olmayan eşyalarımızı paylaşalım Paylaştığımız ürünleri de nereden aldığımızı yazarsak,o ürünleri edinmek isteyen arkadaşlarımıza bir zihin olur Koltuk,kalı,dolap,avize,kitaplık,ayakkabılık,gazet elik,biblo,çiçek vs her türlü dekorasyon ürünü hakkındaki fikirlerimizi belirtelim Önce ben başlayayımdekorasyondakeskeyadaiyikidediklerimiz5c56f3104d60aalt Şu salonlarda kullanılan konsol, gümüşlük gibi şeyler var yaaa O gümüşlük denen şeyi aldığıma bin pişmanımdekorasyondakeskeyadaiyikidediklerimiz5c56f3104d60aalt Big Grin Konsol işe yarıyor içine böylece çok araç gereç koyabiliyorsun Fakat gümüşlük keza yer kaplıyor ayrıca de çok patavatsız Ben içine çerçeve, çiçek vs koydum, pek kristal takım gibi şeyler değil Lakin gerçi hoş gelmiyor hiç gözüme, tavsiye etmiyorum kanımca Oturma odası ve mutfakta açık renk halı ölüm gibidekorasyondakeskeyadaiyikidediklerimiz5c56f3109cfebgifalt :shootout: Shootout :shootout: Hiç kullanışlı olmuyor, temizliği büyük dert:n028: Banyo dolapları yaşam kurtarıcı gibi bişeydekorasyondakeskeyadaiyikidediklerimiz5c56f310a1009gifalt :dil: :dil: :dil: Hem havlu, bornoz vs ürünleri, hem temizlik malzemelerini, keza şampuan, bakım kremleri gibi malzemelerinizi topluyor Doğrusu fazla kullanışlıdekorasyondakeskeyadaiyikidediklerimiz5c56f3104d60aalt