Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

delı ıste

delı ıste
0
28

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
delı ıste Nasılsın bakalım bugün? mükemmel hekim İyi olmana sevindim Yan canım, Napolyona fena almak yakışmaz zaten Gel bakalım evladım Pozitif vaktim değil hekim Aa niçin, nereye gideceksin oysa? Morfeus çağırdı, Nebuccatnezzar a geri dönmem lazım ??!! Tank! bana en yakın çıkışı göster pıhh Hekim bu elma sizin mi? Hayır Peki benim olabilir mi? Evet Ama o vakit Mehmet beni döver Evladım Mehmet niçin dövsün seni Elmayı ısırdım ve bu elma Mehmet in çünkü O süre ona geri ver elmasını Fakat sen, senin olabilir dedin Öyle derken kimin olduğunu bilmiyodum fakat Hımm Peki bu kalem sizinmi hekim ? Evet Peki benim olabilir mi? Hayır Lakin o süre Mehmet sizi döver Yavrucum Mehmet niçin beni dövsün alla alla Çünkü elmayı masanızda duruyor ve Mehmet şimdi kapıdan sinirli bir şekilde elmasına bakıyor Nea! Aa Mehmet nasılsın ? Rööarrrghghh! Ahh! kulağım,, hayır burun olmaz bırak burnumu, ısırmaa ahh HArrrgghhh Kalemi vermeliydiniz hekim Hayır vermiceaaamm,, ahhh kolumm Hııarrrghhh!! Mehmet bu varya senin domatesinide almış RRÖÖAAAARRGHHH!!! Bööhhüüüeaa!! Gel bakalım nasılsın bugün? İyiyim hekim Artık kendini civciv sanmıyorsun dimi O bundan böyle eskidendi doktor Bravo aramak iyileştin Evet iyileştim ve büyüdüm, bundan böyle tavuk oldum ??!! Seni son kere uyarıyorum o sopayı bırak ivedi Ama ben beyzbolcuyum hekim Lakin burası saha yok ve maç yok Aa top ÇAAATT!!! Ahh!! kafam Hımm kan aktı Bırak kafamı!! tadı kötü bence biraz daha pişmeli, değilmi doktor Ühü Söyle bakalım 2 defa 2 kaç eder? Beş Olurmu evladım 4 eder Beş! 5 yok 4 Beaaaaş! Dört! Meehhmmeeaattt!! Bu adam senin Elman hakkında fena şeyler diyo Hayır yinemi, ühü RÖÖAARRGHHH!! Yavrucum nedir elindeki Pardak Olurmu yavrucum onun adı Bardak Pardak! Fakat onun adı Bardaktır, hatalı biliyosun Pardaakk! İyi ama neden pardak diyosun ona yavrucum İçine para koyuyom ondan, ehe Doktur, bu önlük siyahmı Beyaz evladım Siyah Beyaz dedim Siyah! Beyaz! En büyükk!! Püff Fazla büyükk!! Defol Valla Evet senin problemin neydi Doktor bey rüyalarımda Karamurat ı görüyorum Koşuyorum ama bir türlü yetişemiyorum Hımm acayip Ama artık buradayım Karamurat! Hemen yakaladım işte sen Görevliler!! Götürün bu deliyi atın karanlık odaya, ehe Emredersiniz efendim La pıraghın la, Allah ını seven tutmasın Pıraghıınnn Kapının anahtarınıda çöpe atın Böhhüüeeaa! Gözlemlerime göre bundan böyle iyileştiniz, gidebilirsiniz Sağolun doktur, bi şey sorabilirmiyim Ast En yakın Uzay İstasyonu ne tarafta benim Ufonun benzini bitmişte ?? Ee siz odanızda istirahat edin biraz daha ben benzin getirtirene kadar Bitmiş Ha bide Işın Kılıcım körlendi, bileylenmesi lazım Tamam ışın bileyleyicisinide çağırırız Doktur kontürünüz varmı Var ne olacak? Ben vazgeçtim Telsizimin şarjı tekrar Scotty e bi mesaj atam da ışınlasın beni ?? Doktur, terzinizden hoşnut değilim Niçin Bu gömleğin kolları fazla uzun olmuş, kısalttıracam Selamlama doktur Selam ne var yine Doktur, Mehmet in selamı var sana Allah cezasını versin Mehmet in Doktur Ne var Arkanda Yinemi ya, ühü RÖÖAARRGGHH!!  

858,496Konular
982,233Mesajlar
30,151Kullanıcılar
draklobitSon üye
Üst Alt