Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Deli Saraylı Hüma Resimleri-Melis Birkan resimleri

Deli Saraylı Hüma Resimleri-Melis Birkan resimleri
0
111

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Melis Birkan çılgın saraylı Hüma Resimleri

Melis Birkan 30 Kasım 1983, Ankara Türk oyuncu İlköğretim ve lise yıllarında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda bale dersleri aldı

Aynı üniversitede çağdaş dans eğitimini tamamladı Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı Ulak ve Issız Adam filmlerinde başrol oyuncusu olarak yer aldı Leyla ile Mecnun 'da Leylarolünde oynamaktadır

*

Similar threads

Melis Birkan 30 Kasım 1983, Ankara doğumludur Genç oyuncu İlköğretim ve lise yıllarında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda bale dersleri aldı Aynı üniversitede modern dans eğitimini tamamladı Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı Ulak ve Issız Adam filmlerinde başrol oyuncusu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Melis Birkan Kimdir Melis Birkan Kimdir Biyografisi 30 Kasım 1981 Eskişehir doğumlu olan Melis birkan, Türk sinema, dizi ve tiyatro oyuncularından biridir İlköğretim ve lise yıllarında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarında bale dersi aldı Aynı üniversitede modern dans eğitimini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Genç ve güzel oyuncu Melis Birkan hakkında merak ettikleriniz ve bilmediklerinizi sayfamızda bulabilirsiniz Ekranların sevilen ve beğeniyle izlenen genç yüzlerinden biri olan Melis Birkan 30 Kasım 1983 yılında Ankara ’da dünyaya geldiGüzel oyuncu İlköğretim ve lise zamanlarında Mimar Sinan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Çılgın Saraylı Dizisi Melis Birkan Fotoğrafları Deli Saraylı Dizisi Merve rolünda Melis Birkan oynadığı dizi, film ve resimlerinden oluşan resim arşivi *
Cevaplar
0
Görüntüleme
263
Melis Birkan hayatı melis birkan melis melis birkan hayatı, kısaca hayatı, kimdir, biyografi, filmleri, resimleri, dizileri, hakkında bilgiler, kaç yaşında, nereli, ıssız adam Issız Adamfilminde Ada karakterini oynayan genç ve güzel oyuncu Melis Birkan hakkında merak ettiğiniz bütün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,496Konular
982,462Mesajlar
30,231Kullanıcılar
gkhny0Son üye
Üst Alt