Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Delikanlı Nickler

Delikanlı Nickler
0
95

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
2019 Delikanlı SozLer, Delikanlı Nickler
Delikanlı Sozler, Delikanlı Nickler 2019

Madem Delikanlısın, Saygıda Kusurun olmasın
Bir Suru Dostum İcinde Elbet Bir Duşmαnım Olαcαk αmα Nerden Bilebilirdim ki Oncα Duşmαnım İcinde Dostum Beni vurαcαk

Umduğumuz Gibi oLsaydı Hayat , Sandığımız Gibi Yaşardık BuLduğumuzLa Yetinseydik , KaybettikLerimize AğLamazdık

Yαşαmαk pαhαlı diyorlαr Yαşαdığımız buncα ucuz şey αrαsında İnsαn kαlbi kırmak Bedαvα! İhαnet: Bedαvα! Yαlαn: Bedαvα

Seni Top Diye Oynar, Sus Eşyası Die Piyasaya Salarım Ayık Ol

Her Sakallıyı Deden Sanma, Kim Vurduya Gidersin Sonunda!

Bizim Sondurağımız iette Durağı Değil Aslanım, Kara Topraktır

İki Yuzlu Dostun Olacağına!!! Delikanlı Duşmanın Olsun Hic Olmazsa Dostun Gibi Sırtından Değil Delikanlı Gibi Alnından Vurur

Ofkeni yapraklara yaz sonbaharda dokulsun derdini ruzgara yaz estikce uzaklara gotursun sevgimi kalbine yaz ólduğunde seninle gomulsun

Sen hayatı muziklerde yaşamayı oğrenmişsin biz ise hayatı karanlık sokaklarda silahlar elimizde oğrendik

Soylesene Sevgilim Neden Sosyete Cocuğu Kadar Korkak BaşLadın Aşkımıza,Oysa Ben Emanetsiz GeLiyordum Her BuLuşmamıza

Yuzume Karşı YapıLan Sahte Bir Gulucuk Yerine Yuzume Karşı GosteriLen Gercek Bir Nefreti Tercih Ederim

858,499Konular
982,572Mesajlar
30,321Kullanıcılar
Ahmet 321#Son üye
Üst Alt