Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Demek ayrılıyoruz

Demek ayrılıyoruz
0
24

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Çağırmak ayrılıyoruz Aramak ayrılıyoruz Bu yersiz vedalar Bu zamansız kayboluşlar Bunun için di seslenmek Peki ayrılmamıza sebep nedir? Sana bedel mi vermedim Sana gülüm mü demedim Senin için kaide mı çiğnemedim Hayır hepsini yaptım senin için Seni koca bir yürekle sevmiştim Ben senin için ağlamış Gözyaşı dökmüştüm senin için Eyy kaybetmekten korktuğum Bu terk edip gidiş neden Hangi kitapta yazar güya yolda vazgeçmek Hangi asırda geçer ufak nedenden terketmek Ferhat şirin için dağları delmiş Mecnun leyla için aklını yitirmiş Bunlar aşka bunlar sevdaya layık vermiş Sen düşünmeden ezip geçiyorsun Terketmek bu değin mı basit Yürek zarar vermek bu dek mı basit Ah elde etmek bu dek mı basit Belli Başlı bittiği yerde açılmak durum Yaşamdaki bir sevda daha İşte böyle yarım kaldı Dilerim senden ey yaradan Bu ayrılıklar çıksın aradan!  

858,496Konular
982,165Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt