Demek acilen gidiyosun 1549069370 1549069370 demeksimdigidiyosun5c54ec3ee3269demeksimdigidiyosun5c54ec3ee3269 http:img1loadtrcomb204069ayr%C4%B1l%C4%B1k DEMEK HEMEN GİDİYORSUN Çağrıda Bulunmak şimdi gidiyorsun; Yazdığımız son şiir, böylece yarım kalacak! Demek acilen gidiyorsun; Kuşlarımız acıkacak, Saksılarımız artık sulanmayacak! Çağrıda Bulunmak öykümüzü bir ruj lekesi gibi yapıştırıp Aynanın iki yüzlü yüzüne, Oy benim yaralım Aramak hemen gidiyorsun; Beni böyle toz gibi dağıtıp Merenlerin dibine! Her şey bitmiş, diyorsun, git Beni perişan bir şehir gibi terket Haydi git! Dışarısı ispiyon dışarısı ihanet Seni bir gören olmasın, Dikkat et! Dostlukmuş ölüme yürümekmiş Üzerine titremekmiş Vefaymış! Aşk dediğin, zavallı bir kapıyı, Duvara çarpıp çıkıncaya kadarmış Bana komaz deyip, Sancını bir kilo rakıya gömsen de gece yarıları, Oy benim yaralım Belli Başlı ağrı, uyandığında Tüm odaları anlamsız görünce koyarmış! Gitmek istiyorsun, git Bir savaşçı asla vedalaşmaz! Durma git! Dışarısı dinamit dışarısı enteresan! Şunu cebine koy, Ne olur ne olmaz