Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Demet Akalın Aşk Albümü

Demet Akalın Aşk Albümü
0
68

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Demet Akalın Aşk Albümü

2019 Demet Akalın Aşk Albümü
Demet Akalın 2019 yazına damgasını vuracak yepyeni bir albümle geliyorHer sene olduğu gibi bu yaz da en iyi satmak yapan albümleri arasına gireceği belirli gözüyle bakılan Demet Akalın ’ın Aşk adını verdiği 2019 alümünü çok yakında piyasada

Yazın müjdecisi yeni albümünde birbirinden hoş 6 şarkıya yer veren sanatçının seslendirdiği şarkılar her zaman olduğu gibi bu sene da yaza damgasını vuracak

Albümde, daha piyasaya çıkmadan ses getiren Aşk şarkısı, Akalın ’ın prensim dediği Ceyhun Çelik imzasını taşıyor
Düzenlemelerde Erhan Sancak, Erden Kınay ve David Şaboy ile çalışan Demet Akalın ’ın bu albümdeki en büyük sürprizi ise, herkesin fazla sevdiği Ferdi Tayfur şarkısı Ben de Özledim Bir dönemin en çok sevilen şarkılarından olan Ben de Özledime kendi yorumu ve soundunu katarak güncelleştiren Demet Akalın, bu şarkıyı tekrar gündeme getirmekten fazla mutlu olduğunu belirtiyor

Seyhan Müzik etiketiyle çıkacak albüm fotoğrafları için Nihat Odabaşı ’nın kamerası karşısına geçen Demet Akalın formunun zirvesinde görüntüsü ve muhteşem fotoğraf kareleriyle kulaklara olduğu kadar göze de hitap edecek

Kış ayları boyunca kesintisiz konser veren Demet Akalın, daha albüm çıkmadan iki katına meydana çıkan konser taleplerine yetişmeye çalışıyor Çoktan Mayıs ve Haziran ayını en ince ayrıntısına kadar dolduran usta, büyük merakla beklenen konserlerinde yeni şarkıları, yeni showları ve süprizleriyle önümüzdeki günlerde sevenleriyle buluşacak

Aşk
Laf & Müzik: Ceyhun Çelikten
Sabıka
Deliyim
Laf & Müzik: Evrim Dökme
Bende Özledim
Laf & Müzik: Ferdi Tayfur
Aşk (Erdem Kınay Versiyon)
Yanan Ateşi Söndürdük
Söz: Cansu Kurtçu Müzik: Fettah Can