Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Demet Akalın Deliyim şarkı sozu

Demet Akalın Deliyim şarkı sozu
0
194

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Demet Akalın Deliyim sozleri

Deliyim Ben Deliyim Bile Bile Bekledim
Ben Seninle En Guzeli Konuşmadan Gitmeliyim
Sakladım Seni Kalbime En Derin En Sevgili Yerde
Sen Rahat Edemiyorsun Uyandığın Yeri Bilmiyorsun
Nasıl Kandım Sana Aşkına Dostluğuna
Gozunden Anlarım Ben ihanet Yolun Sonunda
Deliyim Ben Deliyim f orumdasn et Bile Bile Bekledim
Ben Seninle En Guzeli Konuşmadan Gitmeliyim
Sakladım Seni Kalbime En Derin En Sevgili Yerde
Sen Rahat Edemiyorsun Uyandığın Yeri Bilmiyorsun
Nasıl Kandım Sana Aşkına Dostluğuna
Gozunden Anlarım Ben ihanet Yolun Sonunda

Similar threads

Demet Akalın bende ozledim şarkısı sozleri Demet Akalın Bende ozledim şarkısı Demet Akalın Bende ozledim sozleri Bende Ozledim Bende Resmin Var Şuan Elimde Sana Koşmak isterim Derman Yok Dizlerimde Ne Kadar Cok f orumdasn etAşka intizar Eden Kimi Cok Seviliyor Kimi Yoksun Sevgiden Sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Bebek Eğer bana ayıracak vaktin varsa Kendini savunacak gucun varsa Sende az da olsa gurur varsa Evde bekliyorum Olmuyor boyle boş konuşmakla Bir kac gun goruşup, sonra kacmakla Doğru soyleyecek yuzun yoksa Gelme istemiyorum Ne uzulur ne sıkılır Sadece birazcık duşunur Hemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Demet Akalın Farkında Mısın Sozleri Demet Akalın Farkında Mısın Şarkı Sozleri Bazen şu golume bir ateş duşer Sen o zaman benim gibi yanıyor musun Bazen kulaklarım oyle cınlar ki Sen de beni benim gibi anıyor musun Seviyorum seni farkında mısın Bana uzaklarda mı yakında mısın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Demet Akalın Aşk Yuvamız Şarkısının Sozleri En Buyuk Aşkın Bile Sonu Var Kaderin Onune Gecilmiyor Doğmadan Yazılıyor Hikaye Hayat Onceden Secilmiyor En Buyuk Aşkın Bile Sonu Var Kaderin Onune Gecilmiyor Doğmadan Yazılıyor Hikaye Hayat Onceden Secilmiyor Bize De...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Demet Akalın Rota şarkısının sozleri Seninle bir o yana bir bu yana Tutmadı hic kalpte ROTA Kalma sakın git yoluna Anladım aşk senle hata Hic cekilmiyor bu haller, hic cekilmiyor Hep yalan dolansa eller aşk tutulmuyor Yalanın tadına, Varanın yarına adı kalmazmış bilemedin sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,496Konular
981,781Mesajlar
29,852Kullanıcılar
han53Son üye
Üst Alt