Demet Akalın 'Ebru 3 5 Sene Önceki Kıyafetlerini Giyiyor' dedi demet akalın kıyafetleri demet akalının kıyafetleri akalının giysileri elbiseleri akalın jurnal 'KAZANDIĞIM PARA ASTRONOMİK DEĞİL' Ebru Gündeş, Demet Akalın'ın 'Ebru 3 5 Sene Önceki Kıyafetlerini Giyiyor' Sözleri Karşı Hemen Hemen Hiddet Kustu ve 'Ben Pek Fazla Para Kazanmıyorum!' Dedi Ebru Gündeş, DEMET AKALIN'IN 'EBRU 35 YIL ÖNCEKİ KIYAFETLERİNİ GİYİYOR' SÖZLERİ KARŞISINDA NEREDEYSE HIDDET KUSTU VE 'BEN ÖYLE FAZLA PARA KAZANMIYORUM!' DEDİ Bir vakit önce sponsorları olduğunu ve neredeyse ücretsiz yaşadığını söyleyen Demet Akalın, Gülşen' i fazla şık bulduğunu söyleyip takdir ettiğini belirtirken, 35 yil önceki kıyafetlerini giyen Ebru Gündeş'i ise eleştirmişti Demet, 'Ebru'ya mesela çok uyarı ediyorum Çevir çevir benzer şeyleri giyiyor 35 yil önce sezondan aldığı kıyafetleri değiştirip değiştirip giyiyor' demişti Bakın Gündeş'in Akalın'a yanıtı ne oldu; '5 yil önce giydiğim elbiseyi de giyiyorum zaman zaman ve giyeceğim de bağlı fakat Ne aramak yani her dakika her konsere bambaşka kıyafet giymek için Kral Faruk'un kızı olmam lüzumlu ve böyle bir şey de değil yani Kazandığımız paralar o zaman çok astronomik herhalde yani Ama ben o kadar olduğunu düşünmüyorum Benim kazandığım para o kadar astronomik yok Şöyle söyleyeyim ben bu yıl tekrar vergide rekortmenler arasındayım bunun ne çağrıda bulunmak olduğunu zannederim bizi seyredenler anlayacaktır Kazandığımızın yüzde kaçı gidiyor Bunu biliyorlardır illaki Onlarda yol su elektrik olarak bize geri dönüyor Demek ki ben bahtı açık bir şeyler yapıyorum zaten' Bakalım Ebru Gündeş ve Demet Akalın arasındaki bu polemik nasıl sürecek? haberler