Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Demet Akalın: Eşofmanım Gucci, tişortum Louis Vuitton

Demet Akalın: Eşofmanım Gucci, tişortum Louis Vuitton
0
210

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Gecen akşam Demet Akalın Cevik Kuvvet'e moral vermek icin sahneye aldı Demet Akalın, konser sırasından yaşanan keyifli anları sosyal medya hesabından paylaşarak fotoğrafların altına şu notu duştu: Bayrampaşa Cevik Kuvvet moral gecesi Seviyorum memleket icin nobet tutanı
h 4KIYAFETİ ELEŞTİRİLDİ Ancak bazı takipcileri Demet Akalın'ın konser sırasında giymiş olduğu spor kıyafetlere tepki gosterdi Bir takipcisi Demet Akalın'a Kıyafetine biraz ozenseydin dedi
h 4SANA NE YA SANA NEBu sozler uzerine sinirlenen Demet Akalın takipcisine şu sozlerle cevap verdi: Ustumdeki eşofman Gucci, tişortum Louis Vuitton Aldın mı ağzının payını? En pahalı sahne kıyafeti Beni cağırdıklarında soğuk, yağmur dinlemeden koştum Sana ne ya sana ne! Millet deli gibi eğlendi Zıpladık oh olsun!