Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Demet Akalın Hamile mi?

Demet Akalın Hamile mi?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Demet Akalın Doğrusu Hamilemi

Sevilen pop şarkıcısı Demet Akalın İzmir Arena ’da 3 bin hayranına konser verdiGüzel şarkıcı Demet Akalın hayranlarının karşısına ufak bir elbiseyle çıktıDemet Akalın mini elbisesinden meydana çıkan göbeğinin yanı sıra yavaş hareketleri sebebiyle acaba Demet Akalın hamilemi sorusunu akıllara getirdi

Demet Akalın uzun bir aranın sonrasında İzmirli sevenleriyle buluştu Demet Akalın hayranlarına sevilen şarkılarını seslendirdiDemet Aklaın mini taşlı bir elbise giyen, konserlerinde çoğunlukla dansçıları ile birlikte dans eden hoş şarkıcı bu sefer artı hareket etmediği gözlendiBu hareketleri ile Hamilemi acaba soruların sorulmasına niçin oldu

*

Similar threads

Demet Akalın Bebekmi Bekliyor Demet Akalın gebe Meşhur Pop Şarkıcısı Demet Akalın hamilemi 23 Nisanda iş adamı Okan Kurt ile yaşamını birleştiren ve her fırsatta ramazan ayından sonradan bebek müjdesi vermek istediğini söyleyen meşhur şarkıcı Demet Akalın, dün öğleden sonradan İstinye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Demet Akalın Hamile mi? demet akalın haberleri, demet akalın bebekmi bekliyor, demet akalının çocuğu varmı Bir vakit önce Okan Kurt ile evlenen Demet Akalın'nın bebek özlemini cümbür cemaat bilir Her fırsatta bebek sahibi edinmek istediğini dile getiren Demet Akalın'ı görenler kendisinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Önceki gün Zonguldak'ta sahne alan şarkıcı Demet Akalın, konsere geç geldiği için ıslıklanınca hayranlarını şaşırtan açıklamalarda bulundu. "Siz dua edin ben Bodrumlardan geldim" diyen Akalın "Yoksa beni zor görürdünüz. Siz başkanınıza dua edin" şeklinde konuştu. Ünlü şarkıcı Demet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
Demet Akalın ve Cenk Eren kavgası demet akalın cenk eren kavgası demet akalın, cenk eren, twitter, ağız dalaşı, kavgası, ağız dalaşı, haberleri burada akradaşlar Sahnelerin ve ekranların sevilen iki meşhur ismi Cenk Eren ve Demet Akalın'ın sosyal paylaşım sitesi Twitter'de ancak tartışma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,496Konular
981,719Mesajlar
29,787Kullanıcılar
noeltollenSon üye
Üst Alt