Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Demet Akalın Hastaneye Kaldırıldı!

Demet Akalın Hastaneye Kaldırıldı!
0
30

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Demet Akalın Hastaneye Kaldırıldı! Demet Akalın hastanede Demet Akalın gıda zehirlenmesi Demet Akalın haberleri 2019 Pop müzik sanatçısı Demet Akalın geçtiğimiz günler de gıda zehinlenmesi geçirerek hastaneye kaldırıldı İki gün baştan başa serum yiyen artist iyileşir iyileşmez meslektaşı Gülşen hakkında da verdi veriştirdidemetakalinhastaneyekaldirildi5c4e0a57c2ab3pngalt :D:D :D:D :D:D Haber ile ilgili detaylara geçiyorum Dedikodulu kulüpte sahne alan Demet Akalın sahne öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada gıda zehirlenmesi yaşayarak çok kötü bir 2 gün yaşadığını belirtti Akalın “2 gün önce serum yedim birazcık hastayım ama bu gece idare edeceğiz Zehirlenmişim yemekten nedeniyle baya kötü oldum Bilmiyorum ne dokundu ama baya zehirlendim Çok kötü bir 2 gündü” dedi 1548618323 1548618323 demetakalinhastaneyekaldirildi5c4e0a57c67c2demetakalinhastaneyekaldirildi5c4e0a57c67c2 demetakalinhastaneyekaldirildi5c4e0a57c67c2 GÜLŞEN ON KONSERDİR AYNI KIYAFETLERİ GİYİYOR Akalın şarkıcı Gülşen’in son 10 konserinde sürekli aynı kıyafetleri giydiğini de söyleyerek “Kıyafetim Nur Yerlitaş’ın tasarımı Ne yapayım baktım Gülşen 10 konserdir aynı kıyafeti giyiyor ben de Gülşen’den daha zengin değilim bu kıyafetimi giydim bugün Buda iki yada üçüncü giyişim” diye konuştu Kilo aldığı yönündeki soruları da yanıtlayan meşhur sanatçı geçen seneye kadar 7 kilo verdiğini ve tarçın diyetine devam ettiğini belirtti Mekanı dolduran takriben 2 bin kişiye seslendirdiği şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşatan Demet Akalın’ı dinlemeye gelenler aralarında İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo ve Akalın’ın eşi Okan Kurt da vardı  

858,496Konular
982,170Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt