Demet Akalın Oğuz Kayhan aşkı SMS ler nedeniyle her tarafta barışma smsleri Cep telefonuna gelen mesajlar yüzünden biten ilişkilere bir yenisi eklendi 1548618065 1548618065 demetakalinoguzkayhanaskismslernedeniylebitmis5c4e095563780demetakalinoguzkayhanaskismslernedeniylebitmis5c4e095563780 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberdmt28ekim&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg DEMET AKALIN'IN, OĞUZ KAYHAN'DAN NEDEN AYRILDIĞI BELLI OLDU: KAYHAN'A, ESKİ SEVGİLİSİ SOSYETİK SELİN İMER'DEN GELEN MESAJLAR Demet Akalın, takriben 35 yıldır birlikte olduğu, evlenip boşandığı ama geri döndüğü sevgilisi Oğuz Kayhan'dan, ani bir kararla ayrıldı Cümbür Cemaat, uzatmalı aşıkların her yerde bir araya geleceğini düşünüyordu Kimileri de; Oğuz Kayhan'ın, İbrahim Tatlıses'le 'binici' polemiği yaşamış Akalın'a yeterince destek olmadığını, meşhur şarkıcının sevgilisine bu yüzden darıldığını öne sürüyordu 1548618065 1548618065 demetakalinoguzkayhanaskismslernedeniylebitmis5c4e0955a1b52demetakalinoguzkayhanaskismslernedeniylebitmis5c4e0955a1b52 http:wwwhurriyetcomtrnp90666709066gif SMS'leri buldu Ama; ayrılığın sebebi ne Tatlıses'le yaşanan ağız dalaşı, ne de basit bir kırgınlıktı Demet Akalın, gerçekte 15 aydır huzursuz bir işlem yaşıyordu Dostlarına, ilişkilerinde eski telaşı yakalayamadığını söylemişti yine de köprüleri atmayan çift, Oğuz Kayhan'ın uzlaştırma teklifi üstüne buluştuğu sırada, beklenmedik bir olay oldu Kayhan'ın cep telefonuna bakan Demet Akalın, tatsız bir sürprizle karşılaştı Çünkü Kayhan, eski sevgilisi Selin İmer'le mesajlaşıyordu Üstüne diğer taraftan Miami Bunun üstüne, Demet Akalın emin kararını verdi ve ilişkiyi bitirdi Ayrılığın nedeniyle ilgili yorum yapmayan Akalın, yalnızca 'Bundan sonradan bir araya gelmemiz söz konusu değil' demekle yetindi Lakin Oğuz Kayhan, açık kapı bırakmak istedi ve 'Amerika'ya gidiyorum, gelince durumu değerlendireceğiz' şeklinde açıklama yaptı Bu sözler, Demet Akalan'ı daha da kızdırdı: 'Oğuz Bey'in neyi değerlendireceğini bilmiyorum Ama benim gelen tekliflerden başka değerlendirecek bir şeyim değil Oğuz Bey ile karşılıklı bir hayatımız veya paylaşımımız yoktur Benim için bu ilişki kesinkes bitmiştir Allah yolunu açık etsin' Kayhan'la 'dost bile kalmak istemediğini' söyleyen meşhur şarkıcının, ayrılığın gerisinde kendini toparlamak için kız arkadaşlarıyla birlikte yurtdışında tatil oluşturacağı da öğrenildi
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.