Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Demet Akalın Rota sozleri

Demet Akalın Rota sozleri
0
72

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Demet Akalın Rota şarkısının sozleri

Demet Akalının Rota isimli şarkısını mutlaka dinlemenizi tavsiye ederim Hareketli kıpır kıpır bir şarkı arıyorsanız tam istediğiniz gibi bir şarkı rota

Demet akalın Rota şarkısı sozleri
Seninle bir o yana bir bu yana
Tutmadı hic kalpte ROTA
Kalma sakın git yoluna
Anladım aşk senle hata
Hic cekilmiyor bu haller, hic cekilmiyor
Hep yalan dolansa eller aşk tutulmuyor
Yalanın tadına,
Varanın yarına adı kalmazmış bilemedin sen
Sonunu yazana,
Oyunu bozana donuş olmazmış
Tutmadı hic kalpte ROTA
Kalma sakın git yoluna
Anladım aşk senle hata
Bir o yana bir bu yana
Tutmadı hic kalpte ROTA
Uygun adım marş diyor bak
Bu şarkı da en son nota
Yok bulunmuyor,
Seven cok zor bulunmuyor
Hep zarar ziyan
Hayalde aşk kurulmuyor
Yalanın tadına,
Varanın yarına adı kalmazmış bilemedin sen
Sonunu yazana,
Oyunu bozana donuş olmazmış
Tutmadı hic kalpte ROTA
Kalma sakın git yoluna
Anladım aşk senle hata
Bir o yana bir bu yana
Tutmadı hic kalpte ROTA
Uygun adım marş diyo bak
Bu şarkı da en son nota

Similar threads

Demet Akalın Rota şarkısının sozu Demet Akalın ft Erdem Kınay Rota şarkı sozu Seninle bir o yana bir bu yana Tutmadı hic kalpte ROTA Kalma sakın git yoluna Anladım aşk senle hata Hic cekilmiyor bu haller, hic cekilmiyor Hep yalan dolansa eller aşk tutulmuyor Yalanın tadına, Varanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Demet Akalın Rota şarkısının sozleri Seninle bir o yana bir bu yana Tutmadı hic kalpte ROTA Kalma sakın git yoluna Anladım aşk senle hata Hic cekilmiyor bu haller, hic cekilmiyor Hep yalan dolansa eller aşk tutulmuyor Yalanın tadına, Varanın yarına adı kalmazmış bilemedin sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
İşte Demet Akalın Rota şarkısının sözleri Demet Akalın Rota şarkısının sözleri Demet Akalın Rota sözleri Her giydiği söylediği, yaptığı durum olan popüler şarkıcı Demet Akal'ının sevilen şarkılarından biri Rota'nın sözlerini bu yazımızda sizler içimn ve bütün Demet Akalın hayranları için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Bebek Eğer bana ayıracak vaktin varsa Kendini savunacak gucun varsa Sende az da olsa gurur varsa Evde bekliyorum Olmuyor boyle boş konuşmakla Bir kac gun goruşup, sonra kacmakla Doğru soyleyecek yuzun yoksa Gelme istemiyorum Ne uzulur ne sıkılır Sadece birazcık duşunur Hemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Demet Akalın Sabıka şarkısı sozu Sabıka Şarkı sozu Demet Akalın Demet Akalın Sabıka 2019 şarkısı sozleri Kalbime kurdum mahkeme, Yargıladim seni her gece, Hafifletici bir bahane bulamadım Bu sefer kendini yakalattın, Konuşacak, korunacak bir aşk bırakmadın Kalbime kurdum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
858,465Konular
981,147Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt