Demet Akalın Sabıka şarkı sözleri demet akalın sabıka şarkısı, şarkı sözleri sabıka sözleri, sözü, burada arkadaşlar Aşkadını verdiği albümünün ikinci klibini çektiği Sabıkaadlı şarkısı ile epeyce iddialı olan Demet Akalın'ın bu güzel şarkısının sözlerini yani Sabıka sözlerini bu makalemizde sizlerle paylaşıyoruz Melek'ler 1549252560 1549252560 demetakalinsabikasarkisozleri5c57b7d451398demetakalinsabikasarkisozleri5c57b7d451398demetakalinsabikasarkisozleri5c57b7d451398 Kalbime kurdum mahkeme, Yargıladim seni her gece, Hafifletiçi bir bahane, bulamadım! Bu sefer kendini yakalattın, Konuşaçak, korunaçak bir aşk bırakmadın! Kalbime kurdum duruşma, Yargıladim seni her gece, Hafifletici bir , bulamadım! Yukarda Allah var diye kendimi yokladım, Hakkın varmi diye bir baktım, Aklımı baya bir zorladım, yapamadım! Aşk gözünü açtı! Ne bir dakika alırım, yok, yok, yok, Ne bir dakika veririm, değil, değil, yok, Hayatın kıymetini, senden iyi bilirim! Sen aşık olanı üzdüysen eğer, Aşkın sihrini bozduysan eğer, Cezalısın, bundan böyle sabıkalısın! (2x) Demet akalın Sabıka klibi için