Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Demet Akalın - Tam Yedi Yıl Oldu Şarkı Sözü

Demet Akalın - Tam Yedi Yıl Oldu Şarkı Sözü
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Demet Akalın Bütün Yedi Sene Oldu Şarkı Sözü 1549253298 1549253298 demetakalintamyediyiloldusarkisozu5c57bab693ca6demetakalintamyediyiloldusarkisozu5c57bab693ca6demetakalintamyediyiloldusarkisozu5c57bab693ca6Süper damar bi parça Demet yine bir numara Cevap verin dostlar bu ağlama niye Aşina birisi mi çiçekler kime Ne olur bakıp bakıp ağlamayın üstüme Söyleyemem gönlüme Sensizlik ecel olmuş senden en son hediye Söyleyemem gönlüme Söyleyemem gönlüme Anladım ama bugün tam yedi yıl oldu Tenim seni yeni unuttu Bu sabahleyin uyandım birincil kere rüyamda yoktun En sevdiğim dostlar bugün toplanmışlar Ellerinde çiçeklerle başarını kutlar  

Similar threads

Demet Akalın Tam Yedi Yıl Oldu Cevap verin dostlar bu matem niye Tanıdık birisi mi cicekler kime Ne olur bakıp bakıp ağlamayın ustume Soyleyemem gonlume Sensizlik ecel olmuş senden en son hediye Soyleyemem gonlume Soyleyemem gonlume Anladım ki bugun tam yedi yıl oldu Tenim seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Demet Akalın Bu Benim Partim Şarkı Sözü 1549253332 1549253332 demetakalinbubenimpartimsarkisozu5c57bad90ffaademetakalinbubenimpartimsarkisozu5c57bad90ffaademetakalinbubenimpartimsarkisozu5c57bad90ffaaDinle ve kop başka söze lüzum yokdemetakalinbubenimpartimsarkisozu5c57bad9152d3alt Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
En Manalı Facebook Sözleri Sosyal paylaşım ağı olan gacebook gün geçtikçe daha büyük bir kullanıcı kitlesi kadar rağbet görmeye devam ediyor Facebook profil sayfanız da paylaşmak için manalı sözler arıyorsanız sizler için en yeni manalı sözleri bu yazımız da paylaşıyoruz 55592 55592...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
İstediğiniz bütün nickler bir arada dön meleğim sensizlik dünde kalsın dön meleğim sensizlik dünde kalsın sözleri şarkı sözleri şarkı sözü melegim kalsin sarki sözü Nasıl bir nick arıyorsunuz şekilli karizmatik mi manalı güzel sözlü nicklermi yoksa romantik duygusalmı hiç boşuna diğer yerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,478Konular
981,305Mesajlar
29,567Kullanıcılar
Üst Alt