Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Demet Akalın Tam Yedi Yıl Oldu Şarkısı

Demet Akalın Tam Yedi Yıl Oldu Şarkısı
0
80

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Demet Akalın Tam Yedi Yıl Oldu

Cevap verin dostlar bu matem niye
Tanıdık birisi mi cicekler kime
Ne olur bakıp bakıp ağlamayın ustume
Soyleyemem gonlume
Sensizlik ecel olmuş senden en son hediye
Soyleyemem gonlume
Soyleyemem gonlume

Anladım ki bugun tam yedi yıl oldu
Tenim seni yeni unuttu
Bu sabah uyandım ilk defa ruyamda yoktun
En sevdiğim dostlar bugun toplanmışlar
Ellerinde ciceklerle başarını kutlar

Similar threads

Demet Akalın Bütün Yedi Sene Oldu Şarkı Sözü 1549253298 1549253298 demetakalintamyediyiloldusarkisozu5c57bab693ca6demetakalintamyediyiloldusarkisozu5c57bab693ca6demetakalintamyediyiloldusarkisozu5c57bab693ca6Süper damar bi parça Demet yine bir numara Cevap verin dostlar bu ağlama niye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
İstediğiniz bütün nickler bir arada dön meleğim sensizlik dünde kalsın dön meleğim sensizlik dünde kalsın sözleri şarkı sözleri şarkı sözü melegim kalsin sarki sözü Nasıl bir nick arıyorsunuz şekilli karizmatik mi manalı güzel sözlü nicklermi yoksa romantik duygusalmı hiç boşuna diğer yerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
858,478Konular
981,309Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt