Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Demet Akalın Turkan Şarkı Sozu

Demet Akalın Turkan Şarkı Sozu
0
125

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Demet Akalın Turkan Şarkısının Sozleri

Kim bilir gelen gecen ne diyor halime
Ben değilim bugunlerde
Yediğim nanelerin haddi hesabı yok şişenin dibindeyim
Cok mutsuzum cok cok cok

Kendiliğinden gelsen ne olur aramıyorum yiğitlikten!
Sendeki sabırda mubarek paslanmaz celikten

Dun gece birkac film seyrettim canım cıktı ağlamaktan
O Turkan yok mu ahh o Turkan
Yine opturmedi dudaktan

Similar threads

O Ses Turkiye Mumtaz'ın Soylediği Turkan Şarkı Sozleri 4 Şubat O Ses Turkiye yarışmasında Hulya Avşar'ın takımında yer alan Mumtaz'ın Soylediği Turkan Şarkısının sozleri Dun gece birkac film seyrettim Canım cıktı ağlamaktan O Turkan yok mu o Turkan Yine opturmedi dudaktan Kim bilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Beyazıt Ozturk Turkan şarkısı sozu Beyazıt Ozturk Turkan sozleri Beyaz cok yakında cıkaracağı albumunden Turkanisimli şarkısını ilk kez kendi programında seslendirdi Beyaz Turkan Şarkı Sozu Kim bilir gelen gecen ne diyor halime Ben ben değilim bu gunlerde, Yediğim nanelerin haddi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Beyaz Ah Turkan şarkısının sozleri Beyaz Ah Turkan yine opturmedi dudaktan şarkısı sozu Beyazıt Ozturk yeni cıkaracağı albumunden Turkan isimli şarkısını ilk kez canlı yayında soyledi Buyuk beğeni toplayan Turkan şarkısının sozleri oldukca manidar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Beyazıt Öztürk Türkan şarkı sözleri Beyazıt Öztürk Türkan şarkısı sözü Beyazıt Öztürk Türkan sözleri Ekranların vazgeçilmez isimlerinden, yakışıklı opluta, on parmağında on marifetlerinden Beyaz fazla yakında çıkaracağı albümüne ait olan Türkanadlı şarkıyı kendi programında seslendirdi ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Beyaz Ah Türkan yeniden öptürmedi dudaktan şarkısı sözü Beyaz Ah Türkan şarkısının sözleri Beyaz Ah Türkan tekrar öptürmedi dudaktan şarkısı sözü Beyazıt Öztürk'ün yeni albümü Ah trükan şarkısı epeyce alaka gördü ve beğenildi Melek'lerim Biz de bu yazımızda Beyaz'ın Türkan şarkısının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,739Kullanıcılar
Üst Alt