Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Demet Akalın - Umutsız Vaka Şarkı Sözü

Demet Akalın - Umutsız Vaka Şarkı Sözü
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Demet Akalın Umutsız Olgu Şarkı Sözü demet akalın seninle değil bir saat sözleri 1549253285 1549253285 demetakalinumutsizvakasarkisozu5c57baa9d219cdemetakalinumutsizvakasarkisozu5c57baa9d219cdemetakalinumutsizvakasarkisozu5c57baa9d219cAşkım devasız bir olgu diyen herkes için Demet sen bitanesindemetakalinumutsizvakasarkisozu5c57baa9d72d5alt Seninle yok bir saat Bir dakika konuşmak doğrusu hata Bu ilişkinin son adı Çaresiz vaka Keşke zamanı geri alıp olanları izletebilseydim Bu ilişkideki tüm yanlışları gösterebilseydim Kaç kez kurtardım bizi sebepsiz yere farkedebilseydin Sana verdiğim o gereksiz sevgiyi hissedebilseydin Olur Ya de değişirdi herşey Olur Ya de fazla güzel olurdu Ama hakiki tekrar çok acı Ne bir ilk bu ne de sonuncu Seninle yok bir saat Bir dakika konuşmak gerçekten hata Bu ilişkinin son adı Devasız vaka Keşke zamanı geri alıp olanları izletebilseydim Bu ilişkideki bütün yanlışları gösterebilseydim Belki de değişirdi herşey Ola Ki de çok güzel olurdu Lakin gerçek yine fazla acı Ne bir ilk bu ne de sonuncu Seninle yok bir saat Bir dakika konuşmak aslında kusur Bu ilişkinin son adı Devasız vaka  

858,478Konular
981,305Mesajlar
29,567Kullanıcılar
Üst Alt