Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Demet Akalın Zonguldaklı hayranlarını şaşırttı! 'Siz dua edin Bodrumlardan geldim'

Demet Akalın Zonguldaklı hayranlarını şaşırttı! 'Siz dua edin Bodrumlardan geldim'
0
26

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
demet_akalin_zonguldakli_hayranlarini_sasirtti_siz_dua_edin_bodrumlardan_geldim_1656314439_3836.jpg

Önceki gün Zonguldak'ta sahne alan şarkıcı Demet Akalın, konsere geç geldiği için ıslıklanınca hayranlarını şaşırtan açıklamalarda bulundu. "Siz dua edin ben Bodrumlardan geldim" diyen Akalın "Yoksa beni zor görürdünüz. Siz başkanınıza dua edin" şeklinde konuştu.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz gün "Yaz Konserleri" kapsamında Zonguldak'ta sevenleriyle bir araya geldi. Yaklaşık 30 bin kişinin kargo alanında buluştuğu konsere geç kalan Akalın, sahneye beyaz bir eşofman takımıyla çıktı. 250 bin liraya anlaştığı konserde hayranlarına seslenen Akalın, "Siz dua edin ben Bodrumlardan geldim. Yoksa beni zor görürdünüz. Siz başkanınıza dua edin" ifadeleriyle herkesi şaşırttı.

Ztlmp_1656314276_118.jpg
Demet Akalın

Yoğun ilgi gösterilen konserde sevilen şarkılarını seslendiren Akalın'ın Zonguldaklı hayranlarına söylediği sözler sosyal medyada gündem oldu.

dm5Qy_1656314285_9263.jpg
Demet Akalın Zonguldak konseri

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kalp krizi geçirdiği iddia edilmişti! Erkan Petekkaya'dan videolu açıklama

Similar threads

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz gün Trabzonspor'un şampiyonluk kutlaması için Trabzon Medical Park Stadı'nda sahne aldı. Taraftarlardan yoğun ilgi gören Akalın'a diğer futbol kulüplerinden teklif yağıyor. Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamasında taraftarların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın kızı Hira'nın üzerine kış bahçesinin camı düşmüştü. Milli Eğitim Bakanlığı’nca, okullarda yüz yüze eğitim, seyreltilmiş uygulamalarla anasınıfı ve ilkokul 1’inci sınıflarda haftada bir gün olacak şekilde başlatıldı. Okul heyecanı yaşayan minikler arasında ünlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın kızı Hira'nın üzerine kış bahçesinin camı düştü. Akalın'ın kızı ölümden döndü. Alişan ile sabah programı yapan Demet Akalın'ın kızı Hira, dün akşam ölümden döndü. Instagram'dan yaptığı paylaşımda 6 yaşındaki kızının üzerine cam düştüğünü söyleyen Akalın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Sevilen şarkıcı Demet Akalın, uçakta sosyal mesafe kuralına uyulmadığını görünce tepki dolu paylaşımda bulundu. Koronavirüs vakalarının artış gösterdiği dönemde 'Geçinemiyorum' diyerek tepki toplayan şarkıcı Demet Akalın, uçaklardaki sosyal mesafe sınırlarının aşılmasına isyan etti. Akalın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Ünlü şarkıcı Demet Akalın, yakın dostu Alişan ile yeni sezonda sabah kuşağı programı sunacak. İkilinin programlarından ilk tanıtım yayınlandı. Şarkıcı Demet Akalın program sunuculuğu yapmaya hazırlanıyor. Akalın, Star TV'de yayınlanacak olan programı en yakın arkadaşı da olan meslektaşı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,496Konular
981,719Mesajlar
29,788Kullanıcılar
EnggggSon üye
Üst Alt