Demet Akalından Alkışlanacak Tavır Helal olsun DemeteGerçi 1 takvim mektep masraflarını değilde okul masraflarının tamamını karşılasada çok daha iyi olurda fakat 1548644654 1548644654 demetakalindanalkislanacakdavranis5c4e71339a5addemetakalindanalkislanacakdavranis5c4e71339a5ad demetakalindanalkislanacakdavranis5c4e71339a5ad ELAZIĞ'IN ALACAKAYA İLÇESİ'NDE KORUCULUK YAPAN 600 TL MAAŞLI RIZA DEMİR'İN 3 ÇOCUĞU BU YIL ÜNİVERSİTEYİ, 14 YAŞINDAKİ KIZI GÜLBAHAR DA SAĞLIK IŞ LİSESİ HEMŞİRELİK BÖLÜMÜNÜ KAZANDI Baba Demir'in çocuklarını okutmak için takviye çağrısına birincil cevap şarkıcı Demet Akalın'dan geldi BABA VE ÇOCUKLARI Korucu Rıza Demir maaşının 600 TL olduğunu ve çocuklarını nasıl okutacağını bilmediğini söyleyerek Başbakan’dan yardım istemişti Korucuya birincil destek Demet Akalın’dan geldi Akalın, Sağlık Iş Lisesi Hemşirelik Bölümü’nü kazanan 14 yaşındaki Gülbahar Demir’in 1 yıllık eğitim masrafını karşılayacağını söyledi Gülbahar Demir ise çok mutlu olduğunu söyleyerek, “Demet ablama fazla teşekkür ediyorum O sesimizi duyup bize destek edeceğini söyledi Ben de fazla çalışıp başarılı olacağım Demet ablama söz veriyorum dedi
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.