Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Demet Akalın'dan, 'Görüşmede Haluk Levent olmalıydı' yorumuna cevap!

Demet Akalın'dan, 'Görüşmede Haluk Levent olmalıydı' yorumuna cevap!
0
141

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
demet_akalin_baskan_erdoganla_gorusmesini_anlatti_1578406028_6356.jpg

Ünlü müzikçiler Demet Akalın ve Hande Yener, evlatlara yönelik istismar ve tecavüz hususları hakkında görüşmek için Lider Erdoğan'la bir araya gelmişlerdi. Toplumsal medyada, bu görüşmeye Haluk Levent de dahil edilmeliydi icmalleri yapıldı. Akalın'dan bu tefsire yanıt gecikmedi.

Ünlü müzikçiler Demet Akalın ve Hande Yener, geçen hafta Yönetici Erdoğan'la bir araya gelmiş ve hatuna şiddeti görüşmüşlerdi. Twitter üzerinden bu görüşmeyle ilgili olarak, "Demet Akalın değil de Haluk Levent davet edilmeliydi." halinde bir icmal yapıldı.

Akalın bu icmale, "Ben çağrılmadım! Şahsen randevu aldım! Cumhurbaşkanı hepimizin! Hayırdır niçin bu kadar rahatsız oldunuz?" diyerek yanıt verdi. Açıklamasını sürdüren ünlü müzikçi, "Haluk Levent'i de ayakta alkışlıyorum! Ben elini cebine atamayan cimrilerden değilim... Bir kurum için bağış da toplamam! Her vakit Mehmetçiğin ve hasta bebeklerin yanındayım.." laflarıyla yanıtını tamamladı.

GÖRÜŞMENİN DETAYLARINI ANLATTI

Ünlü müzikçi Demet Akalın, meslektaşı Hande Yener ile birlikte katıldıkları Cumhurbaşkanı Erdoğan ile olan görüşme hakkında konuştu. Akalın, hatuna ve hayvana yönelik şiddet mevzularında bir yasanın geleceğini söyledi. İşte Demet Akalın'ın o açıklaması:

”Çok hoş geçti. 1,5 saat kaldık yanında... Bayana şiddet, hayvana şiddet bütün hepsini kapsayan bir yasanın geleceğini söyledi. Bize ne vazife düşerse yanında olacağımızı söyledik Hande'yle... Arabayı konuştuk biraz... Alacağız olağan ki... Milano'dan alışveriş yapsam da otomobilimi sarfiyat çıkarsa alırım. Ben milliyetçiyim. Köpek katliamlarını izliyor, çok üzülüyormuş. Biz hususî bir girişim yapmayacağız, olanlara destek olacağız."

HATUNA ŞİDDETE YÖNELİK IÇTIMAÎ SORUMLULUK GIRIŞIMI

Ünlü müzikçiler Demet Akalın ve Hande Yener, yapımcıları Polat Yağcı ve Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'un da eşliğiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyarette bulundu. Görüşmeye, Cumhurbaşkanı Muhabere Yöneticisi Fahrettin Altun da katıldı. Görüşmede; hatuna karşı şiddeti önlemek gayesiyle bir çevre sorumluluk girişimi üzerine konuşuldu. 

y2Cu7_1577599384_5327.jpg

Yapımcı Polat Yağcı hususla ilgili olarak, 'Herkes “Hande ve Demet ne yapacaklar? Birlikte birinci fotoğrafı bir reklam kampanyası mı yoksa konser için mi verecekler? Ya da bir düet mi?” diye düşünürken bugün harika bir hizmet için bir araya geldiler. Hande ve Demet’le birlikte evlat istismarına, bayana şiddete karşı büyük bir içtimaî sorumluluk girişimi için, Yönetici Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret ettik. Umarım bu birinci adım büyüyerek yayılır ve bir nebze olsun bu mevzuda yarar sağlayabilirsek ne berhudar bize...' açıklamasında bulundu.

RANDEVU TALEBİNDE BULUNMUŞTU

Ünlü müzikçi Demet Akalın, evlatlara yönelik gerçekleştirilen cinsî istismar ve tecavüz hadiselerine karşı sert reaksiyon göstermişti. Bu günahları işleyenlere idam cezası getirilmeli diyen Akalın, mevzuyu görüşmek için Yönetici Erdoğan'dan bir randevu talebinde bulunmuştu.

8vzo1_1576659070_4597.jpg

Talebini ileten ve haber bekleyen Demet Akalın, idam cezasının geri getirilmesini talep ederek, "Türkiye'de hiç kimse AB üyesi olmak istemiyor. Evlat tecavüzcüleri idam edilmeli." açıklamasında bulunmuştu.

ZBdug_1576659123_3068.jpg

858,468Konular
981,187Mesajlar
29,540Kullanıcılar
kaansaddaSon üye
Üst Alt