Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Demet Akalın'dan İddialı Açıklamalar!

Demet Akalın'dan İddialı Açıklamalar!
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Demet Akalın'dan Gösterişli Açıklamalar! demet akalın, iddialı talimatlar, aşk, yeni albümü, 2011, ile ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz 1548663133 1548663133 demetakalindaniddialiaciklamalar5c4eb961e0f93demetakalindaniddialiaciklamalar5c4eb961e0f93 demetakalindaniddialiaciklamalar5c4eb961e0f93 Sevgili melekler, Demet Akalın yeni albümü ''Aşk''la adından epey laf ettireceğe benziyorZira çoktan gösterişli açıklamalarda bulunmaya başladı bile meleklerİşte yeni albümüyle ilgili bir röportajı; Albüm hikayenizi sizden dinleyebilir miyiz? İnsanların yaz geldiği için benden ayrıca bir istekleri oluyor Ben de bir yaz şarkısı yapmaya karar verdim Benim şöyle bir takıntım var Albümlerimde ben bir şarkıya güvenip çıkıyorum Diğer şarkı onun önüne geçiyor, diğeri onun önüne geçiyor Bu da sevindirici bir durum Yazın statlarda da, plajlarda da ben çalayım diye yola çıktık Geçen yıl 'Evli, Mutlu, Çocuklu' ve 'Zirve'yi yapan Ceyhun Çelikten ile tanıştım Fazla yetenekli bir çocuk Askere gitti ve oradan bana şarkılar gönderdi Bu albümün birincil şarkıları ondan geldi 'Sabıka' ve 'Aşk'ı ondan aldık Fettah Can ile Cansu Kurtçu'nun 'Yanan Ateşi Söndürdük' isimli bir şarkısı var İki cover parça var Single ve küçük albüm tarzından hoşnut musunuz? Single'lar gerçekte fazla satmıyor Bu bir reel ve patronum bu durumdan çok memnun yok Ben bundan önce 'Tatil', 'Toz Pembe' single'ları yaptım Kötü da satmadılar yani Benim patronumla özel anlaşmam var Normalde yüzde 40'ını falan alıyorlar Ben buna karşıyım Ben birazcık geri kafalıyım Bundan 7 yıl önce kapı kapı dolaştım Erol Köse'den tutun bir çok yapımcının kapısını çaldım Bülent Seyhan albümümü hiç dinlemeden bana kapılarını açtı O yüzden benim ona karşı bir vefa borcum var O ne vakit 'Ben senden memnun değilim' derse, kapılarını kapatırsa o süre giderim Albümlerin her şeyiyle kendim uğraşıyorum Öteki sanatçılar gibi 'Eve gönderin' demiyorum Ben işime birazcık fazla aşığım Hiç içinize sinmeyen bir albümünüz oldu mu? Şimdiye kadar olmadı Geçen sene 'Tecrübe'de çıkış şarkımız bu olsun dedik ama 'Çanta' patladı Daha Sonra 'Evli, Mutlu, Çocuklu' patladı Ben 5 yıl önce dinlemediğim bir şarkıya derhal tapabilirim Tamamıyla yaşadıklarımla alakalı bir durum bu Bir albümde aniden fazla hit şarkı çıkarabilmenin bir formülü var mı? Bana birincil başlarda herkes burun kıvırıyordu, 'Şanstır canım' diyorlardı Bunun bir formülü değil, en ince ayrıntısına kadar açık sözlülük pek büyük isimlere gidiyorum ama Fakat ilk kez şarkıyı ben sevmeliyim Benim içimde bir şey uyandırmalı ki, insanlara bunu sevdireyim AYAK YA DA GÖĞÜS AÇIP KURU ŞAMATA YAPMIYORUM id 'Şarkıyı Demet Akalın yapar ve yaz gelir' algısı oluştu son yıllarda Siz de böyle hissediyor musunuz? İnsanlara yeni bir şeyler dinleyip, yeni şeyler bakmak güzel geliyor Ben de başka sanatçıların albümlerini alıyorum Hiçbir değişim yok, defalarca benzer Albüm kapağı için çalışırken, tüm sünnet düğünü kataloglarını indirdim, niçin? Çünkü öbür ve 'oyuncaklı' bir şeyler olsun istedim İki gün baştan başa matbaada çıldırdım Bunun nereden aklıma geldiğine inanamadılar Sezen Aksu, Ajda Pekkan gibi isimler benzer dönemlerde albüm çıkartacaklar Siz çalışmalarınızda bunların stratejisini yapıyor musunuz? Büyüklerime söyleyecek hiçbir sözüm olamaz lakin benim hiç böyle derdim yok Bana hiç tökezlemekten korkmuyor musunuz diye soruyorlar Geçen sene bir gazete 'Zirve yapamadı' diye başlık attı Bir yıl daha sonra 'Kadın tüm ödülleri yine topladı' diye haber yaptılar Kral TV'de 'En İyi Albümler'de ilk 5'teyiz, 'En iyi Kadın Sanatçı' dalında da En çok indirilenler listesinde iki şarkım var Daha ne kadar zirveye çıkabilirim ki? Gerçekte de dağa çıkacak halim değil Bazı önyargılar oluyor Lakin onları yıka, yıka bir vakit daha sonra artık meslek garezliğe gelmiş oluyor Kim ne yapmış, ondan korkulur mu gibi kaygılarım hiç olmadı Bu kadar özgüven, şarkıların samimiyeti, insanların sevmesi birbirine böylece kenetleniyor ki, yıl sonunda size laf atanların hiçbirini görmüyorsunuz Ya bacak, ya göğüs açıp, çok güzel bir fotoğraf ortaya koyup, kuru gürültü yapmıyorum SEVGİLİMDEN AYRILDIĞIM GÜN 'ELLER HAVAYA' YAPABİLİRİM Kararlarınız belli ve net Siyah ve beyaz gibisiniz Durup dururken insanlara 'Sen benim hayatımdan çık' demiyorum Ya bir şey beni kırıyor veya tepkileri Benim için namus harici söylenen sözler, kompleksler geçici Daima söylüyorum Demet bir kapıyı açıyorsa sen de aç ama Demet'i yararlanma şu anda bir kız arkadaşımı hayatımdan çıkardım Çünkü erkek arkadaşı bana, 'Bu bayan bilgisayarında seni görüp, küfür ediyor' dedi Ben onun için kendimi paralıyordum Sahte olan dostlukları böylece iyi biliyorum ama Sen bana ihanet ediyorsan, ben seni hayatımdan neden çıkartmayayım? Özel hayatınızla ilgili pişmanlıklarınız var mı? Özel hayatla ilgili hiçbir pişmanlığım yok Bunları bayan olmadan anlayamazsınız Ben sevgilimden ayrıldıktan 3 gün sonra filan değil, aynı gün bile 'eller havaya' yapabilirim O kadın psikolojisidir ve bunu çözemezsiniz İbrahim Tatlıses'e halen dargın mısınız? Ona gerçekte fazla, çok, fazla pozitif kırgınım Onun için de, hastanede yattığı sürede ayaklarım gitmedi Ne yapabilirim ama? Fakat basın danışmanını arayıp, geçmiş olsun dileklerimi ilettim Ortalık azıcık daha sakinleşince geçmiş olsuna giderim Sanatkâr kişiliğine Türkiye'yi bırakın, Arap dünyası bile saygı gösterirken benim nezaketsizlik yapmam laf konusu olamaz Sahnede İbrahim Tatlıses'e bir kin duygusu ile okumuyorum onun şarkılarını Yalnızca hoş şarkı bildirmek için okuyorum Şarkıcılıktan başka bir iş yapmayı düşünüyor musunuz? Benim ticarete kafam basmaz, borsadan, kumardan anlamam Fakat gelecek yıl çocuklar için tekstil işine girmek istiyorum Oyuncu, sinemacı olayım gibi bir düşüncem hiç değil Televizyondan reddedilmeyecek güzel paralar önerge ediyorlar Lakin yapamayacağım işlerin altına girmek istemiyorum Haftada bir müzik programı, jüri üyeliği olabilir fakat spor programı, talk şov filan olamaz Onun stresi böylece artı oysa, istersen ayda 1 milyon dolar ver o işin altına giremem Yapamayacağımı biliyorum ANNE OLDUĞUMU DÜŞ EDEMİYORUM Anne olmayı düşünüyor musunuz? Kendimi hiç böylece düş edemiyorum Benim kendime tahammülüm yok, benden bir tane daha olduğunu düşünemiyorum Erkek kardeşim 20 yaşına bastı Onu büyüttüm İki senedir Audi TT kullanıyor Derhal 'Hadi tekrar iyisin, gel sana güzel bir spor otomobil alalım' dedim 'Şaşırdın nasıl olursa olsun ablacım Daha 20 yaşındayım 30'uma basınca ne kullanacağım? TT beni yöneticilik eder' dedi Çocuğu o kadar bir yetiştirmişim fakat Küçükken akülü otomobil isterdi 'Paramız değil' derdim 'Öyle mi' der inerdi arabadan Hiç ağlamazdı Bütün bir Sezercik büyüttüm ben Benim olacak çocuğu düşünemiyorum bile Ferrari mi alsam derhal kardeşime diyorum Sevgilinizden daha popüler olmanız sorun oluyor mu? Hayır Kuliste Önder'den fotoğraf isteyenler oluyor Hatta ara sıra 'Önder nerede?' diye bağıran kızlar oluyor Bizim o kadar kaygılarımız yok Önder, çok maço biri değildir Kendiyle barışıktır Amerika'da eğitim almış ve bir takım şeyleri aşmış biri Ben daha pozitif nasıl mutlu olurum diye düşünüyor, hayaller kuruyor ÇIKMA TEKLİFİ ALINCA OTURUR AĞLARDIM Çocukluğumda fazla utangaç bir kızdım Uzun saçlı, uzun boylu, dikkat çeken bir kız olduğum için çok dostluk teklifi alırdım Ben de eve gelip, oturur ağlardım Bu adamakıllı dul bir anneyle yaşamanın verdiği bir psikoloji Baba ölmüş, başımızda 5 tane dayı vardı Allah'a şükür benim annem fazla iyiydi İSTİKLAL MARŞI'NI FENA OKUSAYDIM KARİYERİM BİTERDİ İstiklal Marşı'nı okumam tokat gibi geldi adeta ilk olarak bana önerge edildi, 'Hayır tabii fakat' dedim Zaten halk dikkatli bekliyor, kariyerim giderdi yani Eurovision'la aynı şey Okurken lise çağlarıma pek çok gitmişim oysa, selamlama bile verdim Köşe yazarları bile, 'Tamam düz okudu ama duruşu ve selamıyla süperdi, inanamadık' diye yazdı MIAMI'DE, LONDRA'DA EVİM YOK Subay kızıydım ve genç kızlığımda moda olan ne varsa ilk bende olurdu Şimdi 35 tane evim var Kıyıda köşede başka hiçbir şeyim değil Pek Miami'de, Londra'da evim değil Yurtdışında kulübem bile değil Son iki senedir fazla fiyatı yüksek bir elbise veya pabuç gördüğümde 'Bunun taksidi var' deyip geçip gidebiliyorum Önceden böyle değildim Büyük paralar kazanmanın verdiği görgüsüzlükten, ben de fiyatı yüksek saatler, yüzükler, üstü açık arabalar aldım zamanında Bir Zamanlar Louis Vitton'a girdiğimde bir şeyin üç renginden alıyordum, hemen almıyorum İki yıldır kendimi kısıtlıyorum 'BANA POPUN KRALİÇESİ DEYİN' DEMEDİM İki yıl önce Kral TV'den ödül aldığımda 'Funda ve Hande için de alıyorum' dedim Çünkü onların aralarında olmak bile hoş Defalarca birinciliği düş ederim ama bana ahali o birinciliği hediye eder Kendi kendime bana 'Popun kraliçesi deyin' demedim Sadece mayıs ayında 22 konser yaptım Sezen Aksu için ölürüm Geçen gün gördüm, bacaklarına kapandım Ondan o kadar hoş şeyler duymak insanı şımartıyor Benim arkamdakilere 'Bak Demet Akalın'a verecektik şarkıyı, sen alır mısın?' diye üstüne atlayanlar var Benim şarkılarımı yazan arkadaşların sözlerinde, nasıl olursa olsun bir yerinde, ben varım  

858,496Konular
981,684Mesajlar
29,764Kullanıcılar
alibaba31Son üye
Üst Alt