Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Demet boş yere para harcamaz

Demet boş yere para harcamaz
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Demet nafile para harcamaz Sivri dilli vede azıcık fatavatsız olmasına rağmen sevilen şarkıcı Demet Akalın hakkında meydana çıkan haber için hoş bir yanıt verdi DEMET’ TEN TOKAT GİBİ YANIT… 1548643583 1548643583 demetbosyereparaharcamaz5c4e6d0516defdemetbosyereparaharcamaz5c4e6d0516def demetbosyereparaharcamaz5c4e6d0516def ÜNLÜ ŞARKICI DEMET AKALIN'IN 10000 DOLARA ÇEŞME'DE LOCA KİRALADI HABERİNE TOKAT GİBİ BİR YANIT GELDİ “Bu kriz ortamında söylenecek laflar değil bunlar 10000 dolar benim tüm yeğenimlerim yaz okulu ücreti çok çalışmak , para galip gelmek onu çarçur etmek anlamına gelmez Savurganlık günah, 4 bacaklı şeylere önceden asma sardırırdık biz, hemen üstüne keten gerip fiat biçiyolar, hem ünlü mayolarıma gelince Ayyıldız ve Ebru Yener sezon başında 60 parça mayo ve bikini gönderdiler onları kullanıyorum Deniz modasına da para harcamıyorum arkadaşlarım ve sponsorlarım sağolsun “ dedi Bugünkü sabahtan gazetesinde meydana çıkan haber: Modaya uydu loca kiraladı! Sevgilisi Emir Tamer ile bir küskün bir barışık olan Demet Akalın, Çeşme'de kimsesiz tatil yapıyor Yeni açılan Sortie Beach'te güneşlenip, deniz keyfi yapan ünlü popçu; Süreyya Yalçın'ın Bodrum'da başlattığı sezonluk loca kiralama modasına uydu Hafta sonu sezonluk 10 bin dolara kiraladığı locasında arkadaşlarıyla keyif çatan Akalın, gün boyu iki mayo değiştirdi  

858,496Konular
982,180Mesajlar
30,117Kullanıcılar
alisahn46Son üye
Üst Alt