Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Demet Evgar'dan Tek Kişilik Protesto! Metro Girişine Pankart Açıp 'Ben Kadınım, Öldürülmek İstemiyorum' Dedi

Demet Evgar'dan Tek Kişilik Protesto! Metro Girişine Pankart Açıp 'Ben Kadınım, Öldürülmek İstemiyorum' Dedi
0
65

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
s-146e829611160559b1415d9d2c9437a07ff499cb.jpg

Başarılı oyuncu Demet Evgar, 8 Mart Dünya Bayanlar Günü öncesinde tek başına bir protesto gerçekleştirdi. Hazırladığı pankartı İstanbul'da bir metro girişinde açan Evgar, “Ben bayanım, eşitlik benim hakkım. Ben bayanım, öldürülmek istemiyorum. Ben bayanım, gücümün farkındayım, değişiyorum ve dönüştürüyorum' diyerek halka seslendi.

Demet Evgar, tek başına gerçekleştirdiği aksiyonunu baştan sona Instagram ve Twitter hesaplarından paylaştı.

Evgar birinci olarak "Ben kadınım! Farkındayım, değişiyorum, değiştiriyorum' yazılı bir pankart hazırladı.

Daha sonra İstanbul'da bir metro istasyonuna giderek hazırladığı pankartı açtı ve burada halka seslendi.

Evgar'ın “Ben bayanım, eşitlik benim hakkım. Ben bayanım, öldürülmek istemiyorum. Ben bayanım, gücümün farkındayım, değişiyorum ve dönüştürüyorum' kelamlarına halk alkışlarla takviye verdi.

Evgar, tek kişilik protestosunu "#BenKadınım hashtagi ile sen de sesini duyur!" notuyla toplumsal medya hesaplarından paylaştı.