Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Demi Lovato, Michele Morrone ve Aitch & Ed Sheeran’dan Yeni Çıkışlar

Demi Lovato, Michele Morrone ve Aitch & Ed Sheeran’dan Yeni Çıkışlar

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
bha_9_10f930fc96b43d951355.jpg

Grammy ödüllü süperstar Demi Lovato 8. stüdyo albümü “Holy Fvck”ı yayımladı. 16 modül içeren albüm, sanatkarın bir evvelki çıkışı “Skin of my Teeth” i de içinde bulunduruyor, ve Demi’nin rock ve pop-punk köklerini bir defa daha ortaya çıkarıyor. Single’ın imalini Warren Felder üstleniyor, ve albümün tanıtımı Jimmy Fallon’ın meşhur The Tonight Show’ unda gerçekleşiyor.

Sosyal medyada 215 milyondan fazla takipçisi olan ve eşsiz vokalleriyle bir dünya starı haline gelen ünlü müzikçi, yeni albümü hakkında: ”Albümün üretim evresinde benimle çalışan herkese ve hayranlarıma teşekkür ediyorum. Bu albüm sayesinde müziğimden daha evvel hiç emin olmadığım kadar eminim, bu albümü size adıyorum”

Aitch & Ed Sheeran: My G

Platinum ödüllü İngiliz rapçi Aitch, ünlü müzikçi Ed Sheeran işbirliğinde hayat dolu modülü “My G”yi bir görüntü klibi eşliğinde hayranlarıyla paylaşıyor. Müziğin görüntüsü, Kelvin Jones direktörlüğünde çekiliyor ve genç rapçinin küçüklük fotoğraflarını içeriyor. Müzik, sanatkarın yeni albümü“Close to Home”dan bir modül olmakla birlikte sanatkarın Down’s Sendromlu kızkardeşi için sevgi dolu bir beste olma niteliğini de taşıyor, ayrıyeten sanatkarın olgun ve süratle gelişen beste yeteneğini de ortaya koyuyor. Albümü hakkında Aitch: “Dünyanın öbür ucunda olsam bile, hala meskene yakın hissediyorum” yorumunu yapıyor.

Ed Sheeran ile birlikte çıkarttığı samimi modülü “My G” ile ünlü rapçi küresel süperstarlık yoluna ilerlemeye devam ediyor, ve geldiği yeri daima sanatında taşımaya devam edeceğini belirtiyor.

Michele Morrone: Angels

Netflix draması “365 Gün” ile büyük bir ün yakalayan yetenekli sanatçı Michele Morrone, yeni single’ı “Angels” ı yayımladı. Müzik, birebir vakitte sanatkarın başarılı sinema serisinin üçüncü sineması için sinema müziği olma özelliğini taşıyor.

İtalyan sanatçı, yer aldığı farklı disiplinlerde büyük muvaffakiyetler elde etmeye devam ediyor. “365 Gün” sineması ile bir süperstar haline gelen sanatçı, çıkarttığı “ Hard For Me”, “Feel It”, ve “Dark Room” müzikleri ile Youtube’da 66 milyon izlenme sayısına ulaşıyor, albümü ise dijital platformlarda 1 milyardan fazla dinlenme sayısına sahip. Morrone, birebir vakitte 2023 baharında çıkartacağı yeni albümü üzerinde çalışıyor. İki çocuk babası sanatçı, yeni single’ı hakkında: “Şarkı, gördüğüm bir rüyayı anlatıyor. Birlikte geçiremediğimiz vakitlerin telafisi olarak bu parçayı çocuklarıma adıyorum.”
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı