Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Demirören'in damadının lüks araba sevdası

Demirören'in damadının lüks araba sevdası
0
43

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
Yuzukleri%2DErdogan%2Dtakti%2DHurriyet%2Dve%2DSabah%2Dnisanlandi%2D213279%2Ejpg

Hürrem Elmasçı yazdı

Allah sonumuzu hayr etsin, güç vakitlerden geçiyoruz, sıkıntı imtihanlar...

Bazıları alnının akıyla çıkar bazıları sınıfta kalır güçlü günlerde. Yarın ne olacak, ne getirecek meçhul!

Neyse, bahse geçeyim:

Yıldırım Demirören’in tatlı kızı Yelda, Kalyoncuların oğlu Haluk ile geçen sene bu vakitlerde evlendi.

Allah mesut bahtiyar etsin tabi. Çırağan’da yaptılar düğünü, kına gecesi filan tam Osmanlı üslubuydu.

Düğünde alkollü içki servisi yapılmadı. "Cumhurbaşkanı Erdoğan istemiş" dediler, kulağıma o denli geldi. Onlar da kırmamış, ki ben buna pek inanmam, bu türlü uyarıyı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapmayı gerek bile görmez, konut sahipleri söylenmeden yapmıştır...

Bu evlilik, bizim torun etrafında bayağı kaynatıldı kazan, nedir, niyedir? Dediler, birtakım akçeli işler var, karıştırmam... Ben bilmem! Demirörenler ve Kalyoncular Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakın etrafından, bunu yazıp geçeyim. Bir de benim yüzümden Odatv zora girmesin artık...

Duyduğumu yazayım:

Geçenlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başlattığı “biz bize yeteriz” kampanyasında Demirören, 6.7 milyon TL bağış yaptı...

E, ne hoş... Hoş de...

Geçen sene Hürriyet’ten atılan gazetecilerden Serkan Ocak da bir tweet atmasın mı? "5 aydır işten attığı 45 gazetecinin tazminatlarını vermeyen Demirören ailesine sormazlar mı 'Bu ne perhiz bu ne lahana' diye? Maksadınız yardımsa evvel hakkını gasp ettiğiniz gazetecilerin hakkını ödeyin!"

Vallahi... Allah der ki, “Bana kul hakkıyla gelmeyin...” Mazlumun bedduasıyla Allah ortasında perde yoktur bilesiniz...

Merhum anneciğim da sıkıntısı ki, “Güvenme varlığa düşersin darlığa.”

Ben söyleyeyim de... Gerisi sizin bileceğiniz iş!

DAİMA SEN Mİ TAKİP EDECEKSİN BİRİLERİNİ

Ancak anlatacağım bu da değil, Kalyoncu damadı merak ettim ben!

Kalyoncular o ne kadar bağışta bulundu? Bulunmuştur herhalde.

Bu orta herkesi talipteyim! Geçen yazımda bahsettiğim Melih Gökçek Beyefendisi unutmuş değilim. Hani sormuştum; Ankara’nın en varlıklı işadamı Melih Gökçek elini cebine attı mı? Kaç para yatırdı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı kampanyaya? Yok, kuzum... Kulaklarını tıkadı mübarek! Görmez, duymaz. Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz bilesin Melih Beyefendi. Ben ısrarla bağış makbuzunu paylaşmanı bekliyorum Twitter hesabından... Daima sen mi takip edeceksin birilerini kapalı gizli... Bak ben de takipteyim sizi...

OTOMOBİL SEVDASI

Kalyoncu damada döneyim...

Torunlara sordum, "bizim etraftan değil" dediler, neyse onların etrafı?

Lakin bir bilgi fısıldadı torunun arkadaşları ki şaştım kaldım. Duymaz olaydım...

Damat Haluk Kalyoncu oğlumuz bu kara günlerde, herkes can kaygısındayken, yokluk konutların kapısını çalmışken, otomobil sevdasına düşmüş!

Lüks araba markaların distribütörü Ferit Şahenk'in sahibi olduğu Doğuş’un elindeki son Bentley’le ilgilendiğini duydum.

Bentley” marka araba için kredi bekliyormuş bir de... Fiyatı ne kadar ise? Bilmem lakin...

Bu yoklukta, bu dar vaktinde ülkenin daha dün 1 milyon TL kaparo vermiş ayol...

Vallahi, pes! Ne diyeyim bilemedim... Recaizade Mahmut Ekrem "Araba Sevdası" romanını çıkarıp bir daha okuyayım. Osmanlı uçuruma giderken varlıklı çocuklarının gösteriş için otomobile sevdası dışında hiçbir kanıları olmadığını anlatır roman... Ne acı yapıttır.

İçim sıkılıyor; periyotlar, güçlü çocuklar bu derece nasıl emsal oluyor...

Kaynak: Odatv

858,512Konular
980,945Mesajlar
30,779Kullanıcılar
assoyamSon üye
Üst Alt