Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Demogoji Ustası Süleyman Demirel

Demogoji Ustası Süleyman Demirel
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Demogoji Ustası Süleyman Demirel modacı süleyman demirel süleyman demirel modacı komik video komik Kirikkale de patlayan mühimmat fabrikasi icin kimin aklina kazanç patlayacagi? Erzurum depreminde muhendisligini yaptigi yapı yikilinca o bina 35 yil ayakta durdu diye kimse takdir etmiyor da, niye yikildi diye cümbür cemaat elestiriyor?17 agustosta yer sarsıntısı olduktan daha sonra sabahtan binanaleyh turkiyenin alti curuktur, turkiyenin alti curuktur diye birakip gidecek degiliz, bununla yasamasini ogrenicezDuygu asenahttp:wwweksisozlukcomshowasp?t duygu+asena'nın ilk popüler olduğu dönemlerde kendisine konu (feminizm) hakkındaki düşünceleri soruldu cevap: bunun icabı vardır veya yoktur bu ayrı bir mesele, icabı yoksa fuzuli bir şey yapılmış olmaz yine de, icabı varsa feminizim fevkalade bir şeydir Irak savası öncesi büyük güçlerin geri vitesi yokturkizdirmayin adami bakayim: (demirel in kendisine yonelik elestirilere cevabi) münkünü gayrimümkün, gayrimümkünü olası kılmak gayrimümkündürbir üniversite soyleşisinde tkp lilerin tipik sıkıştırma çabalı sorularından birini şöyle püskürtmüştü: Soruyu soran kişi: türkiyede yapılan her turlu işi sahiplenmek gibi bir adetiniz var Demirel: sen nerde oturuyorsun? niye oysa? kadıköyde! Demirel hah işte buraya her gün varmak için üstünden geçtiğin köprü var ya evet onu işte ben yaptım! “benim halkım bir kadeh pak su bulup içmemeli miydi? benim halkım bir kadeh pak su bulup içmeliydiGazeteci: efendim bu değin fazla kişiye devlet sanatçısı ünvanını vermenize gelen tepkiler için ne diyeceksiniz? Yanıt: demirel: efendim ünvanı verince herkese verdiniz diye eleştiriyorlar, vermeyince sanatçıyı korumuyorsunuz diye eleştiriyorlar demirel'in bulundugu bir ortamda bir gazeteci sorar: gazeteci: sayın demirel, türkiye'nin durumunu tek kelimeyle özetler misiniz? demirel: iyi herkes şaşırır, demirel mevcut duruma iyi demiştir sonuçta ama devam eder demirel: fakat iki kelimeyle özetlememi isterseniz iyi yok “memlekette benzin vardı da biz mi içtik? üs değil tesis var dün dündür, bugün bugündür yollar yürümekle aşınmaz demokrasilerde çareler tükenmez açım diyene geber diyemezsiniz mit sıcacık gizli işler yapan bir teşkilat değildir elektriğin komünisti olur mu? gap'ı gaptırmam  

858,498Konular
982,042Mesajlar
30,022Kullanıcılar
Tunahan ArdaSon üye
Üst Alt