Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
deneme bir iki deneme imzamı değiştirdim onu deniyomda siteye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özürlerimi beya ediyorum :laugh: nasıl olmuş melişler beğendiniz mi açıklama istiyom :d
Battlefield 2042, geçtiğimiz haftalarda piyasaya sürülmüştü. Piyasaya sürülmesinin ardından oyundaki hatalar nedeniyle kötü yorumlara maruz kalmıştı. Ancak bu hatalar ardından yayınlanan güncellemelerle birlikte düzeltildi.
Oyunun çıkış tarihinden 1 ay bile geçmemişken oyundan kullanıcılar için...
En güzel bayan EEeee her güzelin bir kusuru vardırenguzelkadin5c56193274b1calt :D Big Grin :D Eski Roma'nın meşhur generallerinden birinin eşi dünya güzeli bir kadınmış Kültürü, neşesi, ev sahibeliği üslubuyla yarı zorlama bulunur bir fantastik bayanBoşanacakları haberi çıkmış, bütün Roma...
Sınav suresi, suresiz olup kopya cekilmemesi rica olunur
Neden uyesisin
a Ben uye değilimki Uyeleriyim Bikac tane nick’im var ne bicim eğleniyorum
b Ya bişe vardır diye uye oldum ama boşuna uye olmuşum galiba
c Bir arkadaş tavsiyesi(yada net aracılığıyle) oldum Cok hoş bi site
d Neden...
Sınav süresi, süresiz olup kopya çekilmemesi rica olunur
Niçin Forumdasnet üyesisin
a Ben aza değilimki Üyeleriyim Bikaç tane nick ’im var ne biçim eğleniyorum
b Ya bişe vardır diye üye oldum ama gereksizce üye olmuşum galiba
c Bir arkadaş tavsiyesi(yada net aracılığıyle) oldum Fazla güzel...
Sadmin İle Mülâkat isminiz nedir? İsmim Sadmin Site sahibiyim özel ad kullanmıyorum kbakmasadminileroportaj5c51769d1b89falt Burcunuz nedir? Boğa burcuyum ve tüm özelliklerini taşıyorum Hangi takımlısınız? Cim Bom Bom Fobileriniz var mıdır? kimsesiz bir evde katiyen...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.