Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Deneyimli abiler aşk için destek lazım....

Deneyimli abiler aşk için destek lazım....

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Selamın aleyküm abiler ben 15 yaşındayım lise 2 deyim okula yeni gelen bir kızdan hoşlanıyorum Kızla göz göze geliyoruz o bana bakıyor ben ona tanışmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum takviye eder misiniz lütfen ?

Similar threads

Selamlama arkadaşlar konuya gireyim hemen bi kız war hergün benzer otobüse biniyoruz we her bindiğinde ben en arkada oturuyorum we bana bakıyor göz göze geliyoruz yalnız o benden daha sonra iniyor o yüzden nerde indiğini bilmiyorum fakat kızdan hoşlandım onunla tanışmak istiyorum ama hem nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
arkdaşlar iyi günler, 15 yaşındayım bu zamana değin yalnızca 1 kızla çıktım kızlardan çekinirim lakin muhabbet kurarım, kızlarla genelde kanka olarak takılırım, ben bi kızdan hoşlanıyorum fakat kıza bir türlü açılmaıoyrum keza korkuyorum hemde ne yapacağımı kızla nasıl buluşacağımı onunla ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Ilk Olarak iyi forumlar arkadaşlar basit gelsin, Lafı uzatmadan başlıyayım,16 yaşındayım ve lise 1 e giden bir kızdan 9 aydır hoşlanıyorum ve nerde ne vakit görsek birbirimizi gözlerimin içine bakıyor bazen de gözlerini benden kaçırıyor ama ben türlü gidip tanışamadımAilem komşu yüzünden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Arkadaşlar kardeşler ablalar abiler teyzeler amcalar , Ben 14 yaşındayım ve lise 1'e geçtim 6 sınıftan 7 sınıfın ardına kadar bi kıza fazla aşıktım ve o kız habire birileriyle çıkan, çıktığını sanan biri olduğundan ve çok utancımdan o kıza açılmadım 8 sınıfta artık ona karşı bir şey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
İyi günler arkadaşlar , bir kız var ve ben ondan fazla hoşlanıyorum Kız çok iyi birisi beni hiç kırmadı bu zamana dek gel konuşalım , gel kantinie gidelim felan diyorum defalarca geliyo fakat ben gende çok utanıyorum Ben bu kıza açtırmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum çünki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt