Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Deneyimli Abilerim Destek Edin Nolur...

Deneyimli Abilerim Destek Edin Nolur...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
şunu söyliimki birincil kere bi konu açıorum elimden geldiince sürükleyici anlatmaya çalışıcam yaş 14 takviye ederseniz sevinirim

Arkadaslar simdi bizim okulda çok güzel bi kz var fiilen herkez onunla sansını denedi fakat olmadı benimle bambaşka sınıflarda fakat az cok tanısıoruz bende onu tanıan bi arkadas aracılııyla ona çıkma önerge ettim ve kabul etti çok sevindim msnde kendimiz konusmaa basladık sora ben cıkmak istedim kzın annesi izin vermedii için herseferinde bi yalan uydurup cıkıodu benimle cıktıımızda daima cok mutluyduk herseferinde beni ne kadar cok sevdiini söleip dururdu ona cok baglandım bi gün bana kuzenim seninle cıkmamı istemior bununla yasaamam diip beni bıraktı üzgünüm seni seviorm ama ele vermek zorundaım dedi lakin facede vs yaptıı yorumlarla fln hiç ağlamaklı görünmüodu bunlardan sonra bana kuzen hikayesi yalanmıs gibi gelmee basladı bikac gün daha sonra msnde kisisel iletisine hep böyleleri beni bulur bana emrindeki sanai deil orjinal ask lüzumlugibi bisey yazdı yarı ben ondan ayrılmısım gibi buda beni cok sinirlendirdi ama hala onu cok seviorum bana ne derse desin ölesine baglandımki bırakamıorum fakat oda beni sevio gibi durmuo sizce bu kızla sansımı birkez daa denemelimiyim ya da bir sansım daa olurmu nolur yardm cok ktü baglandım bırakamıorum ANEKDOT:bu kuzen hikayesi ben tatildeyken oldu yani onunla 2 haftadır cıkamıoduk beni unutmus olabilirmi ona kendimi nasıl hatırlatabilirim NOT2:bütün bunlar durduk yerde oldu daa yalnızca 2 kere cıktık ama birbirimizi cok sevioduk beni nie bırakmıs olabilir sizce bidaa denemem dogru olurmu biliorum kopegi oldum kızın ama bırakamıorum birincil ask anlaın iste
NOT3:keza ben cok sessiz biriim birincil cıkmamızda cok suskundum hic konusamıodum 2sinde yavas yavas suskunluumu bozuodum fakat ayrıldı benden

Tecrübeli Abilerimin Yardımını Bekliorum Nolur

858,505Konular
982,548Mesajlar
33,028Kullanıcılar
buraktpccSon üye
Üst Alt