Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Deneyimli Teknik Adam Roy Hodgson, Takımı Crystal Palace Hakkında Konuştu

Deneyimli Teknik Adam Roy Hodgson, Takımı Crystal Palace Hakkında Konuştu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
İngiltere'de sayısız kulübü idare eden deneyimli teknik adam Roy Hodgson, neden Crystal Palace takımını seçtiğini bir izah etme ile anlattı İngiltere tarihinin en manâlı teknik direktörleri arasında gösterilen Roy Hodgson son kulübü olan Crystal Palace'a geçis sürecini ve takımdaki hedeflerini düzenlediği basın toplantısında açıkladı Roy Hodgson takımın başına geçerken koskocoman bir zorlama hissettiğini ancak bu baskılara göğüs gerip takımın teknik direktörü olduğunu ifade etti Bir dönem İngiltere milli takımlarını da idare eden Hodgson baskıya alışkın olduğunu basın toplantısında açıkladı
Crystal Palace takımın teknik direktörü Roy Hodgson: Çevremdeki birçok insan bundan böyle futboldan uzaktan kalmamın kendim için daha iyi olacağını söylediler Oysa Crystal Palace takımından gelen teklif beni çok heyecanlandırdı ve kabul ettim Takımıma güveniyorum zorunlu çalışmaları yaparak iyi yerlere gelebilirizdiye konuştu
Teknik adamlık kariyerinin 41 yılında olan tecrübeli teknik adam Crystal Palace ile varisi olmak istiyor Hodgson, taraftardan çok büyük bir destek beklediğini açıklama etti

858,497Konular
982,131Mesajlar
30,085Kullanıcılar
civan04Son üye
Üst Alt