Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
'Düşünüyorum, O Halde Varım' OUT düşünüyorum öyleyse varım kime ait düşünüyorum o halde varım öyleyse kompozisyon o halde sözünün açıklaması ingilizce Hiç olmadığı değin fazla sayıda kişisel ve kurumsal gelişim çalışması yapılıyor Bu alanda yayınlanan kitaplar, dergiler, internet siteleri...
Seni çok seviyorum, kutsalım Özlüyorum öyleyse varım, hayattayım Hayatın bize sunduğu doğaüstü nimetlerin farkındayım Bu ne hoş yolculuk? İyi fakat yola çıkmışım Netice mutluluksa ve mutluluk bir yolculuksa pişmanlığa müsade vermemeli Asla pişman değilim Şu kısa hayatımızda mutluluğu iyi...
Ben Varım Şarkı Sözü Ayten Alpman Ben Varım Şarkı Sözü Ayten Alpman Ayten Alpman Ben Varım Şarkı Sözleri Ölüm eden ünlü ses sanatçısı Ayten Alpman'ı saygı ile anıyor ve onun sevilen şarkılarından biri olan Ben Varım adlı hit parçasının sözlerini bu şarkıyı seven bütün arkadaşlarımız için...
Yanına Ben Varım 1549088734 1549088734 yanindabenvarim5c5537e2bfa30yanindabenvarim5c5537e2bfa30 http:img206imageshackusimg20698721demethuzun1lz8 Diyelim yağmura tutuldun bir gün bardaktan boşanırcasına yağıyor mübarek Obür yanda güneş kendi keyfinde Ne de olsa yaz yağmuru Pırıl...
Büyüleyici mutfak tasarımları Mutfak modelleri Şık mutfak tasarımları Ev dekore etmek zevkli bir o kadar da şiddet bir iş Alkışlamak, yakıştırmak, bulup satın elde etmek bütün bu öğelerin bir arada olması gerekiyor Ben de isterdim çok geniş bir mutfağım olsun da böyle mutfaklar...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.