Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

deniyorum öyleyse varım

deniyorum öyleyse varım
0
51

Similar threads

'Düşünüyorum, O Halde Varım' OUT düşünüyorum öyleyse varım kime ait düşünüyorum o halde varım öyleyse kompozisyon o halde sözünün açıklaması ingilizce Hiç olmadığı değin fazla sayıda kişisel ve kurumsal gelişim çalışması yapılıyor Bu alanda yayınlanan kitaplar, dergiler, internet siteleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Seni çok seviyorum, kutsalım Özlüyorum öyleyse varım, hayattayım Hayatın bize sunduğu doğaüstü nimetlerin farkındayım Bu ne hoş yolculuk? İyi fakat yola çıkmışım Netice mutluluksa ve mutluluk bir yolculuksa pişmanlığa müsade vermemeli Asla pişman değilim Şu kısa hayatımızda mutluluğu iyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Ben Varım Şarkı Sözü Ayten Alpman Ben Varım Şarkı Sözü Ayten Alpman Ayten Alpman Ben Varım Şarkı Sözleri Ölüm eden ünlü ses sanatçısı Ayten Alpman'ı saygı ile anıyor ve onun sevilen şarkılarından biri olan Ben Varım adlı hit parçasının sözlerini bu şarkıyı seven bütün arkadaşlarımız için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Yanına Ben Varım 1549088734 1549088734 yanindabenvarim5c5537e2bfa30yanindabenvarim5c5537e2bfa30 http:img206imageshackusimg20698721demethuzun1lz8 Diyelim yağmura tutuldun bir gün bardaktan boşanırcasına yağıyor mübarek Obür yanda güneş kendi keyfinde Ne de olsa yaz yağmuru Pırıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Büyüleyici mutfak tasarımları Mutfak modelleri Şık mutfak tasarımları Ev dekore etmek zevkli bir o kadar da şiddet bir iş Alkışlamak, yakıştırmak, bulup satın elde etmek bütün bu öğelerin bir arada olması gerekiyor Ben de isterdim çok geniş bir mutfağım olsun da böyle mutfaklar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,505Konular
982,782Mesajlar
30,588Kullanıcılar
sdfsdfsdSon üye
Üst Alt