Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Deniz Baykal'ın yaptığı doğru herkesi kucaklamak gerekir

Deniz Baykal'ın yaptığı doğru herkesi kucaklamak gerekir
0
48

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Deniz Baykal'ın yaptığı doğru herkesi kucaklamak gerekir HERKESİ KUCAKLAMAK GEREKİR 1548621767 1548621767 denizbaykalinyaptigidogruherkesikucaklamakgerekir5c4e17cb7dd72denizbaykalinyaptigidogruherkesikucaklamakgerekir5c4e17cb7dd72 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabertugbaozay129kasim2008&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg ÜNLÜ MANKEN TUĞBA ÖZAY, CUMHURİYET HALK MÜZIĞI PARTİSİ (CHP) GENEL BAŞKANI DENİZ BAYKAL'IN ÇARŞAFLI BAYANLARA PARTİ ROZETİ TAKMASIYLA İLGİLİ OLARAK, 'BAYKAL'IN YAPTIĞINI DÜRÜST KABUL EDİYORUM' DEDİ Özay, Türkiye'nin bu yöndeki gerçeğinin red edilemeyeceğini belirterek, 'Türkiye'de bir çok ırksa grup var, bir fazla inanç var Herkesi kucaklamak gerekir Açık olmuş, kapalı olmuş önemli değil Önemli olan insan ve aynı noktada buluşabilmek Çelişki ve çatışma dahil etmemek fazla kolay Yeter fakat onları körüklemeyelim İşte Atatürk din ve devlet işlerini bu yüzden birbirinden ayırdı İnsanları, inanç ve yaşam şekilleri sebebiyle dışlayamazsınız Ben Deniz Baykal'ın yaptığını doğru kabul ediyorum Çünkü herkesi kucaklamak gerekir' diye konuştu Ünlü manken, eskiye oranla bir takım kavramların değiştiğini, bugün herkesin dilinde bundan böyle bir demokrasi olduğunu söyledi Milliyetçiliğin de herkesin dilinde olduğunun altını çizen Tuğba Özay, 'Solcu da, sağcı da 'milliyetçiyim' diyor Geçmişte sağ, sol çatışmaları olmuş Halbuki bu topraklarda hepimiz kardeşiz Hepimiz emperyalizme karşıyız Dış güçlere karşısında birlik olmalıyız Sağcısı da, solcusu da, türbanlısı da, türbansızı da kardeşçe yaşamalı' ifadelerini kullandı Özay açıklamalarının sonunda, 'Ben de Helin Avşar gibi başbakan olacağım' diyerek güldü Meşhur manken ayrıca, 15 şarkıdan oluşan bir albüm hazırlığı yaptığını, şarkılardan 2'sinin sözlerinin babasına ait olduğunu da açıkladı  

858,506Konular
983,095Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt