Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Deniz Baysal ve Seçkin Özdemir 'Hizmetçiler' dizisinde başrolü paylaşacaklar!

Deniz Baysal ve Seçkin Özdemir 'Hizmetçiler' dizisinde başrolü paylaşacaklar!
0
35

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
deniz_baysal_ve_seckin_ozdemir_hizmetciler_dizisinde_basrolu_paylasacaklar_1578377442_8801.jpg

Genç oyuncular Deniz Baysal ve Seçkin Özdemir, Hizmetçiler dizisinde başrolü paylaşacaklar.

Kanal D, 2020 yılına yeni dizi çalışmalarıyla adım attı. Kanal, ABD'de Devious Maids adıyla yayınlanan bir diziyi Türkiye'ye uyarlıyor. Dizinin başrolleri, son olarak Söz dizisinde rol alan Deniz Baysal ile Sevgili Geçmiş dizisinde rol alan Seçkin Özdemir oldu.

cpFJt_1578377059_2542.jpg

Hizmetçiler adını taşıyacak olan dizide Baysal, Ela Sönmez rolünü oynayacak. 5 zengin ailenin yaşantısının hizmetçiler gözünden anlatılacağı dizi için çekimler, Ocak ayında başlayacak.

Similar threads

Genç oyuncular Deniz Baysal ve Seçkin Özdemir, Hizmetçiler serisinde başrolü paylaşacaklar. Kanal D, 2020 yılına yeni seri çalışmalarıyla adım attı. Kanal, ABD'de Devious Maids ismiyle yayınlanan bir seriyi Türkiye'ye uyarlıyor. Serinin başrolleri, son olarak Laf serisinde rol alan Deniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Güzel oyuncu Deniz Baysal,muhabirlerin 'ev işleriyle aranız nasıl?' sorusuna karşılık ev işleri yapmayı çok sevdiğini ve elinden her işin geldiğini söyledi. Kanal D ekranında izleyicilerle buluşacak olan 'Hizmetçiler' dizisinin merakla beklenen ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Fabrika Yapım'a...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Hoş oyuncu Deniz Baysal,muhabirlerin 'ev işleriyle aranız nasıl?' sorusuna karşılık konut işleri yapmayı çok sevdiğini ve elinden her işin geldiğini söyledi. Kanal D ekranında izleyicilerle buluşacak olan 'Hizmetçiler' serisinin merakla beklenen birinci tanıtım fragmanı yayınlandı. Fabrika...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Kanal D'de başlayan 'Hizmetçiler' dizisi konusu itibariyle oldukça dikkat çekse de virüs sebebiyle çok az bölümü yayınlanabilmişti. Erken final yapma durumu olan Hizmetçiler dizisi ile ilgili bir açıklama geldi mi? İşte cevabı... Dünyada hızla yayılan ve ülkemizde de ölümlere neden olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
MİT'in olağanüstü deneyimlerini anlatacak "Teşkilat" dizisinin tanıtımı yayınlandı. Teşkilat dizisiyle ilgili uzun süredir hazırlıkların yapıldığı ve çekimlerine de yoğun bir şekilde devam edildiği haberleri ile yer alıyordu. Diziden sürpriz bir haber geldi. Peki, Teşkilat dizisi oyuncuları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
858,497Konular
982,543Mesajlar
30,279Kullanıcılar
Muhammed16Son üye
Üst Alt