Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Deniz Çakır :Başkasından etkilenirsem hayatımdaki insandan bunu saklamam.

Deniz Çakır :Başkasından etkilenirsem hayatımdaki insandan bunu saklamam.
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Deniz Çakır :Başkasından etkilenirsem hayatımdaki insandan bunu saklamam 1548612170 1548612170 denizcakirbaskasindanetkilenirsemhayatimdakiinsandanbunusaklamam5c4df24f55c1ddenizcakirbaskasindanetkilenirsemhayatimdakiinsandanbunusaklamam5c4df24f55c1d http:wwwhaberturkcom20080930kuturesimdenizcakirkuttu Yaprak Dökümü’de kocasını aldatan Ferhunde’yi canlandıran Deniz Çakır hakiki hayatında sadakatsizliğe sabır edemediğini söylüyor: Başkasından etkilenirsem hayatımdaki insandan bunu saklamamOyuncu Deniz Çakır, Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Ferhunde’ye hiçbir özelliğinin benzemediğini söyledi Vatan'ın haberine göre, Çakır, kocasını aldatan Ferhunde’nin gerçekte kendisine hasar verdiğini belirterek, şöyle konuştu: “Ferhunde’nin dizide yaşadığı ilişki bana zıt Ferhunde bilinçli hareketler sergilemiyor İntikam uğruna kendi duygularını kullanıyor hemen aşk uğruna bir şey yapmıyor Fiilen ne yaptığını o da çok iyi bilmiyor Boşlukta ve bu boşluk yüzünden içten olmayan hareketler sergiliyor Ferhunda acilen en basit yolu seçiyor Halbuki böyle yaparak kendisine hasar veriyor, sadakatsizlik yapıyor Sadakatsizlik kişinin kendisine olan saygısızlığıdır Reel hayatımda kendime asla böyle bir saygısızlık yapmam Gerek meslek hayatımda lüzum aşk hayatımda sadakatsizlik defalarca karşısında olduğum, fazla zıt bir duygudur Biriyle birlikteyken zihnimde bir başkasına karşısında bir şey doğarsa hayatımdaki insana karşı sadakatsizlik olur Dürüst olup ona söylerim Biri zihnimdeyken başkası zihnimde olmamalıdır Zihnimde bile sadakatsizliğe karşıyım Sözsüz bir oyunu istiyorumDizilerin yanı sıra sinemadan da teklifler aldığını belirten Çakır, artık öbür bir karakteri oynamak istediğini söyledi: “Düşündüğüm projeler var ama dürüst karar vermem gerekiyor Ferhunde’ye en uzak olan karekteri seçeceğim Kendimi tekrar etmemek ve diğer bir macera için bunu istiyorum Diğer fena bir karekter oynasam yine bundan öbür oynarım ama diğer bir şey oynamak istiyorum Mesela daha biçare ve içe dönük bir bayan Ferhunde’nin daha zıt karekterini oynamak isterim Masumiyet ön planda olabilir Belki bir dilsiz olabilir Sözcüklerin fazla amaçsız olduğunu düşünüyorum İyi bir oyuncunun aslında sözleri olmadan da açıklama ve mimiklerle oynamasının doğru bir oyunculuk olduğunu düşünüyorum Sözsüz bir oyunde rol almayı seçim ederim KALP HOPLATTI Yeni projesinde Ferhunde’den çok bambaşka bir karakteri oynamak istediğini söyleyen Deniz Çakır dizideki duş sahnesinde yürekleri hoplattı  

858,496Konular
982,386Mesajlar
30,223Kullanıcılar
metocdametocSon üye
Üst Alt