Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Deniz Çakır(ferhunde) röportajı

Deniz Çakır(ferhunde) röportajı
0
101

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Deniz Çakır(ferhunde) röportajı ferhunde saç modeli deniz çakırın saç rengi deniz çakırın dövmesi çakır dövmesi çakır rengi ‘Irk Ferhunde’de içlerinde sakladıkları kötü yanı buluyor’ ‘Yaprak Dökümü’nün kötü gelini Ferhunde’yi oynayan Deniz Çakır: “Ferhunde’den nefret edilen şey edenler de var, sahiplenen bir kesim de Her Hâlükarda millet gösteremedikleri fena yanı buluyorlar onda Dolayısıyla kendilerine yakın hissediyorlar Yolda ‘Evet ya, işte budur Böyle tavrını koy’ diyenler bile var * Dizide canlandırdığınız karakterden bahseder misiniz? Ferhunde, bu dizide fena olan iki karakterden biri Ailenin gelini Hayata olan öfkesini başkalarından çıkarma yöntemini seçmiş bir kadın * Bir önceki diziniz ‘Kadın İsterse’de de fena karakteri canlandırmıştınız Tesadüf mü bu? Evet ama bu iki karakterin birbirinden çok bambaşka olduğunu düşünüyorum Ferhunde, çok daha derinlikli ve bir oyuncu için oynaması çok aaaifli bir rol Ben insanların inanarak izlemelerinden aaaif alıyorum Ola Ki bazıları kendilerini kaptırıp benden korku ediyor olabilirler ama ben şımartma alıyorum bu işten Her birim başladığında yeni bir serüven gibi geliyor Onu araştırması, incelemesi, ne yapacak şimdileri aaaif veriyor bana * Başlıca insanları dizilerde oynadığı rollerle özdeşleştirirler Böyle bir tedirginliğiniz var mı? Natürel, ben de bunu fazla yaşıyorum Korku edenler de var, sahiplenen bir kesim de var Her Hâlükarda ahali gösteremedikleri fena yanı buluyorlar Ferhunde’de Yolda ‘Evet ya, işte budur Böyle tavrını koy’ diyenler var Çünkü genellikle dizilerde her zaman erdemli, isteklerini çok pozitif dışa yansıtamayan karakterler olduğu için, bir eziklik görüyoruz Dolayısıyla halk kendilerine yakın hissediyorlar ve seviyorlar bu tipleri Ezilen sevilir Lakin diğer taraftan da söyleyemediklerini söyleyen bir ağız olarak Ferhunde’yi benimsiyorlar * Bu projede size çekici gelen neydi peki? bir kere ‘Bayan İsterse’de oynadığım karakter de fena olduğu için aslında ilk önce ‘Çok daha öbür bir rol gelse keşke’ diye düşüncelerim vardı Ama Ferhunde, gerçekten oynanası bir rol Oyunculuğa kafa yoran, onu yaşam biçimi haline getiren biri zaten bu rolün cezbedici tarafını algılar Çok inişleri, çıkışları, dengesizlikleri, rengi olan bir şahsiyet Benim elime getirilen dosya çok çalışılmış bir dosyaydı İyi bir meslek çıkacağı belliydi sonra oyuncuları duydum, ‘Aman Allah’ım’ dedim Yönetmenin birkaç işini duymuştum Zaten Reşat Nuri Güntekin’in eseriydi Kendimi bu projenin içinde bakmak beni mutlu edecekti Ve rol pek oynanası ve dişi bir roldü oysa, bir öncekiler de kötüydü, ‘aman bunu oynamayayım’ diye hiç düşünmedim * Ferhunde’de kendinize benzettiğiniz özellikler var mı? Evet, kötüyüm ben kötüyüm (gülüyor) Ferhunde’yle aynı özelliklerimiz var tabii bir defa Ferhunde fena olmasının yanına muzur bir kadın ‘Aman be kötülük yapayım, ayağını kaydırayım’ diye düşünen biri yok doğrusu O yaşadığı şeyleri öfaaale öyle dışa vuruyor Başkasına hasar veriyor kendine birşey olmasın diye Bu muzur yönünü kendime fazla yakın buldum ve onun üzerine gitmeyi düşünüyorum ‘HIRSIM KENDİME ZARAR VERİYOR’ * Dizinin başarısı sizi şaşırttı mı, yahut bekliyor muydunuz? Aslında şaşırtmadı, çünkü mükemmel senaryolaştırılmış bir eser halbu ki o dönemin dilinden bu döneme kurmak hiç basit değil Cast çok iyi oluşturulmuş, herkes yerine uydu, hiç sırıtmıyor Ama baktığın vakit da her iyi iş tutmuyor, biz şanslıyız İyi bir şeyler yapmakiçin uğraşıyoruz * Ferhunde çok doyumsuz bir bayan, sizin hayatınızda hırsın yeri nedir? Ben de hırslıyım ama, Ferhunde hırsını başkalarından çıkarıyor Bu yüzden çevresine zarar veriyor Bense maksimum kendime hasar veriyorum Kendimle uğraşıyorum Kendi içimde halletmem gerekiyor ki bunu dışarı vurabileyim * Bu hırsınız iş anlamında mı, aşk anlamında mı, yahut hayatın her alanında mı? O dönemde hayatımda ne ön plandaysa o konuda Aşk anlamında hırsım olmadı hiç bugüne dek Elde etme çabam falan Her şeyi elde ettim Daha çok iş anlamında kendimle kavgam Çünkü derhal yaptığım şeyler, ileride yapacağım şeyler için çok belirleyici olacak Ne değin kaliteli işin içinde olursam, kalitemi gösterebilirsem 20 yıl daha sonra o kadar anılacağım O yüzden derhal tavırlarıma, hareketlerime çok dikkat etmem gerekiyor Yanlış anlaşılmak istemiyorum En büyük derdim bu Çünkü bu piyasada ak çok ak, kara çok kara İkisinin ortası pozitif yok İyi bir oyuncuyum, daha da iyi olacağım * ’Yaprak Dökümü’nde öpüşme sahneleriniz olmuştu Son dönemlerde birçok genç oyuncunun bu tarz sahnelerde oynamam gibi prensipleri oluyor Birlikte olduğum adamla öpüşme sahnem vardı Bunda ilginç bir şey yok fakat, ahali öpüşürler Dizide ön plana çıkan o sahneler olsa bunlar beni rahatsız ederdi, ama etmedi Çünkü doğaldı Projede çıplaklık daha öne çıkarıldığı süre ben de kabul etmem Çünkü ben özelim, kimseye kendimi makine ettirmem Ne gerekirse yapılır Öpüşmek de su içmek gibi bir şey Dolayısıyla icabında yapılması son derece normal * Güzelliğinizin size bu sektörde bir pozitif sağladığını düşünüyor musunuz?Maalesef düşünüyorum, ama düşünmemeyi çok isterdim Buna sinirleniyorum Kendim için yok lakin güzelliğin bu sektörde prim getirdiğini biliyorum Bu böyle olmamalı * Eğitim almadan oyunculuk yapılmasını içten buluyor musunuz peki? Kendimce yapılır, yapılsın da zaten Çünkü televizyonda yapılan her şey oyuncudan fazla yönetmenin işi Oyuncunun er meydanı tiyatro * Sinema filmi olacak mı? acilen vaktim değil İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda ‘Uyarca’ diye bir oyunum var Ben tiyatroyu çok seviyorum Orası çok ayrı Sahneyi yeniden oynama imkanınız değil Ben mankenlerin dizilerde oynamalarına karşısında değilim, oynasınlar Bir sahneyi tekrar tekrar çekebilirler ama hiç tiyatroda başarılı olan manken gördünüz mü? hemen izlediğim hiçbir Türk filmini de DVD arşivime koyamam Ve ben insanların arşivine koyacakları bir filmde oynamak isterdim böylece bekliyorum * Kadın İsterse’de oynarken Cihan Ünal ile isminiz anılmıştı Evet biz de gülüp geçmiştik o dedikodulara Zamanla insanların beni bu stil şeylerle değil de, yalnızca oyunculuğumla anacaklarına inanıyorum  

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt