Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Deniz Gökçe Bülbül ''Hayallerİm İÇİn savaŞacaĞım'' Dedi

Deniz Gökçe Bülbül ''Hayallerİm İÇİn savaŞacaĞım'' Dedi
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Deniz Gökçe Bülbül ''Hayallerİm İÇİn savaŞacaĞım'' Dedi Deniz Gökçe Bülbül, 15 yaşında 6’ncı kattan düşerek omurilik felci oldu Annesi ile babası boşanan ve 6 yaşında annesi kadar da terk edilen Deniz, şimdi 18 yaşında Annemdediği anneannesi ile birlikte ilk adımını atacağı günü bekliyor 1548598094 1548598094 denizgokcebulbulhayallerimicinsavasacagimdedi5c4dbb52a261cdenizgokcebulbulhayallerimicinsavasacagimdedi5c4dbb52a261c http:img124imageshackusimg1242720228508ev0cf3 DENİZ Gökçe Bülbül, Esenkent’teki evinin balkonunda ikizi Sedat’la oynarken dıştan gelen sesleri merak edip aşağı sarktı Dengesini kaybeden Deniz, önce çamaşır iplerine tutundu, sonradan da altıncı kattan takla atarak yere düştü Kartal Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’ne kaldırılan Deniz için doktorlar önce Yaşamazdedi Deniz yaşadı lakin belden aşağısı felçliydi Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Yoğun Bakım Servisi’nde çare altına alınan Deniz’in kalbi geçirdiği havale sonucu durdu, makineyle çalıştırıldı Sekiz yaşındayken aynı hastanede ameliyatla sırtına platin takıldı Vücudu alerji yapınca, üç sene sonraki ameliyatla platin çıkarıldı Deniz, bugüne değin platin takılıp çıkarılması için 26 ameliyat oldu Yerde kolunun üzerinde süründüğü için dirseğinin bir kısmı eridi Deniz, en son ameliyatını onun gibi omurilik felçlisi olarak yaşamını yitiren Nilüfer Magriso’nun yazdığı Hayat Mucizediradlı kitabından elde edilen gelir doğru oldu İki yıldır haftada iki gün fizik çare gören Deniz için doktorları, Bu gayretle giderse baston desteğiyle yürüyebilirdiyor Bu sene Vali Erol Ticaret Meslek Lisesi üçüncü sınıfına devam edecek Deniz, muhasebeci edinmek istiyor 6 yaşında annesi terk edince 18 senedir kendisine bakan anneannesi, ablası Seda ve ikizi Sedat ile Kartal’da yaşamış Deniz, 2005’te katıldığı Engel Yoklego yarışmasında yaptığı tasarımla birinci oldu Deniz, aynı sene, 27 Avrasya Maratonu’nda anneannesiyle birlikte Boğaziçi Köprüsü’nü geçti Yaşamı her tarafında uğraş verdiğini söyleyen Deniz, Bundan sonradan da mücadelem sürecek Hayallerim var Beni bırakmış olsalar da annem ve babamı özlüyorum Oysa bugün ’Gel kızım’ deseler gidemem Anneannem beni büyüttü, baktı En fazla isteğim şey iyi bir geleceğimizin olması ve boğazı Kızkulesi’nden izlemekdiyor Anneanne 61 yaşındaki Rabia Akmaca ise Bütün uğraşım kızım için Tek endişem ise ben öldükten sonradan ona kimim bakacağıdiye konuşuyor forumtanem  

858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt